da li vam se dopada?

Vaša KROJAČICA može sašiti isti za 2.000 dinara: Princeza Šarlin u svetloplavom kombinezonu sa kojim NEMA GREŠKE

0

Ona je odlučila da obuče vrlo zanimljiv komad zbog kojeg su svi pogledi bili uprti u nju. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza od Monaka Šarlin sa suprugom Albertom i njihovim sedmogodišnjim blizancima Gabrijelom i Žakom bila je na trkama Formule 1 koju tradicionalno posećuje krem svetskog i evropskog društva. 

 

 

Kako bi što više zablistala ona je odabrala sofisticirano i svedeno izdanje sa kojeg niko nije mogao da skine pogled sa njenog stajlinga, pošto je izabrala svetloplavi kombinezon iza kog stoji dizajner Terens Brej.

 

 

Kako pišu mediji, kombinezon je šiven baš po merama princeze, što je i uočljivo jer joj savršeno pristaje i ističe vitku figuru. Ono što je specifično na ovom kombinezonu jeste čamac izrez koji je zapravo i najlepši deo njene odevne kombinacije. 

 

Uz sve ovo ukombinovala je i salonke u puder nijansi, koje su se odlično slagale sa dijamantskim minđušama. Odličano se uklopila i blava piksi frizura koja je savršena nijansa uz njen kombinezon. 

 

 

Za sina i ćerku ona je izabrala nijanse koje se evidentno slažu sa njenom kombinacijom, jer je devojčici obukla cvetnu haljinu dok je dečaka obukla u zanimljivo odelo.

 

 

makonda-tracker