izazvala čist bes

DETE nazvala "čovekom njenog života", pa zavela TINEJDŽERA! Slavna lepotica na udaru javnosti i prozvana —PREDATORKOM

0

Maltene za pet minuta jedna od najvoljenijih glumica na svetu postala je najomraženija

foto: EPA-EFE/JASON SZENES
foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Glumica Zoi Kravic (33) od početka karijere važi za jednu od omiljenih holivudskih lepotica, a u poslednje vreme uživa u najpozitivnijm člancima i pohvalama na društvenim mrežama, zahvaljujući činjenici da je nova Žena-mačka u filmu "Betmen".


Međutim, ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet je maltene za pet minuta doživela da postane najomraženija poznata dama!

 

Glumica je, nakon 94. dodele Oskara, koju je obeležio napad Vila Smita na Krisa Roka, objavila svoje fotografije i napisala:


Evo fotografije moje haljine na događaju na kom izgleda sada napadamo ljude na sceni.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Čim je Zoi na ovaj način stala na stranu Krisa Roka, deo američke javnosti pobunio se protiv nje, a ubrzo su počeli da isplivavaju pomalo zaboravljeni i vrlo kontroverzni detalji o njoj.


Naime, mnogi su se setili neobičnog odnosa koji je Zoi imala sa sinom Vila Smita Džejdanom u trenutku kad je on bio dečak. Štaviše, neki idu tako daleko da je nazivaju — predatorkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith)


Kada je imala 24 godine, Zoi je na vrlo... čudan način pričala o tada četrnaestogodišnjem Džejdanu.


Bilo je trenutaka kada sam "blejala" s njim i mislila "Ne mogu da verujem da imaš 14 godina, moram da se saberem, kao, da pazim šta pričam — priznala je u jednom intervjuu. — On ima tako snažnu ličnost, toliko više kul nego ja. I tako je zgodan, uvek sam u fazonu "Kad poraste, znaš, 'blejaćemo'... Ali, ne, to nije prikladno, ti imaš 14 godina".

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Štaviše, na jednom događaju dve godine kasnije, Zoi je nazvala Džejdana "ljubavlju njenog života" i rekla da je došla s njim.


I ne samo to, nego je Zoi Kravic bila u vezi s glumcem Ezrom Milerom 2010. godine — kada je ona imala 22, a on 17!

 

Mnogi napominju i da je drsko od Zoi što upućuje "prozivke" na račun Vila Smita kada je jedan od njenih najboljih prijatelja dizajner Aleksander Vang, kog je više ljudi optužilo za nasilničko ponašanje i seksualno uznemiravanje.

 

 

makonda-tracker