VELIKA PORODICA

Prelepa plavuša koja se krije od medija: Ko je NAJSTARIJA SESTRA Tamare i Miodraga Dragičevića?

0

Tamara i Miodrag Dragičević važe za popularnije glumce kod nas, a oni često objavljuju porodične fotografije, te smo se uverili kakvu idilu žive i koliko su međusobno vezani.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miodrag Dragičević je najmlađe dete u porodici, a nedavno se i on ostvario u ulozi oca. Njegova koleginica Olivera Bacić i on su postali roditelji devojčice Vasilije.

 

Mladi glumac nikada nije krio da je bio omiljen u kući kao najmlađi, ali ističe i da nikada nije bio razmažen.

On je sada objavio fotografiju na kojoj pozira sa sestrama uz opis „čuvale me dok sam rastao, čuvaju me kad sam stasao“. Miodrag ima sestru Tamaru, koju svi znamo i Mariju, koja je daleko od medija i ne bavi se javnim poslom.

Marija je najstarija sestra naših glumaca i nesumnjivo je da su oni jedna srećna porodica. Ona je udata i ima dve ćerke.

 

- Nikad nisam bio razmažen, mada je postojala idealna podloga za to. Svi su se trudili da mi udovolje, da mi pruže sve što poželim. Imao sam prelepo i bezbrižno detinjstvo. Sestre su me rado čuvale i vodile sa sobom. Bilo je i smešnih situacija, kao kada su njih dve vozile bicikl po Novom Beogradu, a ja i moj najbolji drug Damir pokušavali da ih stignemo na triciklima, jureći „dvesta na sat“ - rekao je jednom prilikom Miša za Hello.

On je naglasio da uvek uživa provodeći vreme sa sestrićima i da se trudi da bude najbolji ujak kako bi se odužio sestrama za svu pažnju koju su mu pružile.

 

 

makonda-tracker