modna inspiracija

Ide i uz patike i uz štikle: Zelena haljina Tamare Dragičević kakvu vredi imati u ormanu ovog leta

0

Haljine sa izrezima vodeći su trend ove godine, pa su najpopularnije i tokom letnje sezone, a šarmantna glumica pronašla je vrlo šik varijantu

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska glumica Tamara Dragičević uvek je u korak s najnovijim trendovima, pa tako nije zaobišla ni provokativne izreze, koji su bez sumnje dominirali pistama na revijama nedelja mode u septembru, kojima su najavljene kolekcije svetskih brendova za proleće i leto 2022.

 

Najcenjeniji dizajneri poručuju da za izreze različitih veličina i oblika ima mesta na svim odevnim predmetima, a glumica Tamara Dragičević opredelila se za vrlo šik model koji je lako zamisliv i kao deo street style odevne varijante i kao komad za posebne prilike.

 

Zvezda filma "Toma" odabrala je ovu haljinu za izlazak s prijateljima koji je počeo tokom dana, a završio se kasno u noć.

 


Reč je o kariranom modelu u različitim nijansama zelene, od svetlozelene do rezedo, i to o modelu vrlo tankih bretela. Haljina na prvi pogled izgleda kao spoj kratkog topa i duboke suknje, a zapravo je ona ukršena suptilnim izrezima ispod grudi i na leđima. Da sve bude još zabavnije, ona ima dubok šlic, a pripijena je uz telo, pa naglašava glumičinu vitku figuru.

 

Glumica nije pokazala uz kakvu je obuću ponela ovaj trendi komad, ali smo slične modele na influenserkama imali priliku da viđamo u različitim varijantama: uz patike, sandale, espadrile, pa čak i salonke s vrlo visokim štiklama. Sve je dopušteno, praktično i savršeno za letnje dane i večeri!

 

 

 

 

makonda-tracker