elegantno

Čamac-kragna, dubok šlic & vanvremenski dizajn: Večernja haljina Tamare Dragičević koja može da se nosi u svakoj sezoni

1

Šarmantna glumica pojavila se na jednom gradskom događaju u vrlo šik izdanju koje može da se nosi cele godine

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana promocija novog parfmera, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti. Među njima se našao i glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina, koji su, kao i obično, bili među najzapaženijima, a izdvojili su se i vrlo atraktivnim stilom.


Glumac je za ovu priliku odabrao ležernu elegaciju — belu košulju, navy pantalone i bele patike, dok je njegova lepa supruga i zvezda filmova "Toma" i "Montevideo, Bog te video" izgledala uobičajeno savršeno i spremno za modnu pistu!

 

Tamara se pojavila u crnoj haljini koja je u potpunosti pripijena uz telo, što je model koji biraju uglavnom devojke besprekorne figure. U pitanju je model sa čamac-izrezom, koji otkriva ramena, odakle počinju dugački rukavi jedva primetnog zvonastog oblika. Glumičina haljina je midi dužine, a sa strane je krasi dublji šlic, što čini ovaj model još zabavnijim i seksepilnijim.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Jedna od omiljenih domaćih glumica kombinovala je ovaj šik komad s jednostavnom crnom torbom s kaišićem i lila zatvorenim sandalama od prevrnute kože, a odlučila se za jednostavnu večernju šminku.

 

 

makonda-tracker