van zone komfora

Jedan detalj sve čini zabavnijim! PINK odela su očarala trendseterke, a Tamara Dragičević ga nosi NA SVOJ NAČIN

1

Ne samo što je glumica smelo ponela roze odelo već ga je kombinovala maestralno i sasvim sveže!

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Ženska odela su pravi hit proteklih godina, a među najefektnijim su ona u ružičastim nijansama. Roze odelo nije nikakva novina u modnom svetu — na kraju krajeva, kraljica Leticija i Kejt Midlton godinama često iznova nose svoja, ali čini se da ono nikad nije bilo popularnije nego danas.


Opredelili se za vrlo bledu nijansu ili za neku jarku varijantu, ovakav komplet siguran je način da skrenete pažnju na sebe i zračite vedrinom, a srpska glumica Tamara Dragičević nosi pink odelo na poseban način.


Naime, zvezda filma "Toma", podelila je na svom profilu na Instagramu kako pozira u vrlo trendi spoju strukiranog blejzera i dubokih pantalona, a kombinovala ih je tako da je čak i ovaj spoj učinila još efektnijim! Tamara je svom odelu dodala crno-belu košulju sa zebra printom, model klasičnog dizajna i nešto veće i šire kragne.

 


Iako se ovakav dezen obično koristi uz neutralne tonove, ukoliko ste modno smeli, zebrasti dezen izgleda još upečatljiviji s drečavijim nijansama, a glumica je sve "začinila" na još interesantniji način — teget-belim patikama za trčanje!

 

Veruje se da je "krivac" za veličanstveni ulazak roze boje u poslovni stil Džeki Kenedi, koja je, doduše, započela ovaj deo modne istorije Šanel kompletom sastavljenim od sakoa i suknje.

 

 

Ubrzo potom, započela je proizvodnja pink odela s pantalonama, koja su uglavnom bile rezervisana za žene koje nemaju problem sa samopouzdanjem. Ili, kako je rekla Sali Kristenson, osnivačica Argenta, brenda za poslovne žene, teza je "ja ću se pojaviti i vi ćete me videti"! Ipak, već nekoliko sezona čini se da su roze odela postala hot trend koji viđamo na svakom koraku, a sve je više inovativnih načina da se uživa u njihovoj čaroliji...

1 / 12 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker