MORATE IMATI

Naizgled obična BELA HALJINA, ali JEDAN DETALJ je lansira na CRVENI TEPIH: Tamara Dragičević u zanosnoj kombinaciji

1

Tamara Dragičević je jedna od popularnijih glumica na našim prostorima, a zbog svog uticaja na društvenim mrežama često bude primer savršene odevne kombinacije.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Tamara Dragičević je uvek lepo, odmereno i elegantno stilizovana glumica. Nijedna premijera ili sličan događaj nije prošao bez specijalnog glumičinog stajlinga.

 

Od nje smo navikli na kvalitetan sadržaj, ali ovog puta je, čini se, nadmašila i samu sebe.

Lepa Tamara je obukla naizgled jednostavnu belu rolka haljinu, ali to je dovoljno da privuče pažnju. U pitanju je kreacija koja ide malo ispod kolena a sa strane ima proreze koji i vizuelno smanjuju struk i čine da izgledate besprekorno.

Ona je uz ovu haljinu odabrala moderne čizme koje čak malo haljina i prekriva, ali sve to zajedno uklopljeno liči na jedan crveni tepih. Kosu je pokupila u rep i samo dodala efektne minđuše kako bi rolka dobila na značaju. I naravno, ekstravagantne naočare nepravilnog oblika koje su apsolutni hit proteklih godina.

 

Nema sumnje da je ovaj stajling idealno rešenje za večernji izlazak ili neku drugu svečanu priliku, ako želite da ostavite utisak koji će se pamtiti.

 

 

makonda-tracker