morate ih imati

Bilo da nosite M ili XL, one su SUPER IZBOR: Princeza Šarlin pokazala kako će se ovog proleća nositi SLIM FARMERKE

0

Komadu koji žene obožavaju nije odolela ni princeza koja nosi titulu najtužnije u kraljevskim porodicama 

foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princeza Šarlin nedavno se pojavila na ragbi turniru Sainte Devote sa svojim suprugom princom Albertom od Monaka. Tokom ovog javnog pojavljivanja svi su primetili da je izgledala veoma šik u komadu koji se retko može videti na bilo kom članu kraljevske porodice.

 

Ovog puta Šarlin se odlučila za uske, slim farmerke koje su istakle njene duge noge i vitku liniju na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke.

 

Princeza Šarlin je rođena u Južnoj Africi i godinama je nosila titulu jedne od najbolje stilizovanih žena u kraljevskim porodicama.

 

 

Princeza od Monaka ovog puta je odabrala da uz uske farmerke ponese pamučno-platnenu jaknu'Skie', nalik na sako, brenda Polo Ralf Loren, koja se savršeno uklopila uz tamni džins.

 

Princeza Šarlin (46) je retko odstupa od svojih uobičajenih, raskošnih haljina i pažljivo skrojenih pantalona, ali se čini da je ovog puta napravila odličan izbor. 

 

Ležeran izgled upotpunila je Hers kaišem i elegantnim cipelama sa štiklom svog omiljenog brenda Manolo Blahnik .

 

PRINCEZA ŠARLIN U ELEGANTNO ŠIK IZDANJU
PRINCEZA ŠARLIN U ELEGANTNO ŠIK IZDANJUfoto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

- Izgleda fantastično i sviđa mi se ovaj izgled na njoj - napisao je kraljevski posmatrač na društvenim mrežama.

 

Drugi obožavalac je dodao:

 

- Šarlin izgleda veoma šik, sportski i elegantno. Sviđa mi se što je odabrala uske pantalone", dok je treći napisao: "Izgleda fenomenalno svaki put".

 

Eksperimentalna moda princeze Šarlin dovela je do toga da bude veoma visoko ocenjena kada je njen stil odevanja u pitanju. Od blistavih dugačkih haljina do kraljevskih ogrtača i odela, ma sve na njoj stoji savršeno.

 

ŠARLIN IZDOMINIRALA U SKINI FARMERKAMA NA RAGBI MEČU
ŠARLIN IZDOMINIRALA U SKINI FARMERKAMA NA RAGBI MEČU foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Iako je njen stil ostao tema razgovora među kraljevskim obožavateljima, kosa princeze Šarlin koja se stalno menja privlači jednaku pažnju - a njen izgled u nedelju nije bio izuzetak.

 

Na svom poslednjem izlasku od prošle nedelje, majka dvoje dece nosila je svoj prepoznatljivi piksi kroj isfeniran na stranu. Kosa joj je bila puterasta, kremasto plava sa pepeljastim pramenovima.

 

Činilo se da se u nedelju princeza Šarlin vratila svojoj upečatljivoj platinastoj plavoj, noseći plave lokne nekoliko nijansi svetlije od njenog poslednjeg pojavljivanja.

 

ŠARLIN U MOĆNOM SPORTSKOM IZDANJU
ŠARLIN U MOĆNOM SPORTSKOM IZDANJU foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Šarlin je izgledala božanstveno, kanališući energiju filmske zvezde dok je navlačila par naočara za sunce Luj Viton 'Casino' u crnoj boji.

 

Supruga princa Alberta nije dozvolila da njen besprekoran stil stane na put da podrži mlade igrače tog dana. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kakva je bila princeza 

 

makonda-tracker