u njenom stilu

Kejt Midlton je NEMOGUĆE videti u ovome: Princeza Šarlin oživljava urbani trend koji devojke obožavaju svakog proleća

0

Princeza od Monaka uklopila je komad koji spaja otmenost i edgy izgled u damski stajling za veče u gradu

Princeza Šarlin i princ Albert II od Monaka
Princeza Šarlin i princ Albert II od Monakafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kneževska porodica koja upravlja Monakom okupila se pre nekoliko večeri na otvaranju novog luksuznog restorana "Amazonico".


Princ Albert II i princeza Šarlin od Monaka bili su u pratnji princeze Stefani i njene dece Luja i Mari Dukre i Kamij Gotlib, kopije njene bake Grejs Keli, a svi su se opredelili za vrlo elegantne modne kombinacije.


Modne portale su potom preplavile fotografije princeze Šarlin, koja je za ovu priliku odabrala komad koji nemamo često priliku da viđamo na damama njenog statusa, pa je tako nezamisliv za Kejt Midlton, kraljicu Leticiju i druge pripadnice kraljevskih porodica.

U pitanju su helanke, a supruga princa Alberta odlučila se za kožni model, čime je dodatno skrenula pažnju na sebe.

Njen izbor bile su klasične helanke u potpunosti pripijene uz telo, koje deluju istovremeno edgy i elegantno, a Šarlin ih je kombinovala sa svilenom bluzom s visokim okovratnikom i pussy mašnom i otmenim strukiranim sakoom.


Čitav njen autfit potpisuje modna kuća Akris, čiju odeću princeza od Monaka nosi često i rado, a sve je upotpunjeno slingback cipelama brenda Gianvito Rossi.

 


Helanke se vraćaju u modu na proleće 2024.


Helanke spadaju u komade koji su apsolutno neophodni svakom garderoberu, a i 2024. biće među nezaobilaznim trendovima.


To posebno važi za klasične crne helanke, koje su odlična osnova za svaki look i mogu se smatrati oličenjem basic komada.

 

Rouzi Hantington Vajtli često nosi crne helanke
Rouzi Hantington Vajtli često nosi crne helankefoto: @Rosiehw/Instagram

Najbolje odevene žene nose ih često, a manekenka Rouzi Hantington-Vajtli obožava da ih kombinuje s kamel kaputima i neutralnim blejzerima, kao i s visokim štiklama, dok Dženifer Lopez preferira da ih uklopi u sportski stil, uz patike i dukserice, ali je upravo uz pomoć crnih helanki sklopila svoj najinteresantniji stajling ove godine, na reviji brenda Schiaparelli u Parizu.

 

Dženifer Lopez na reviji brenda Schiaparelli
Dženifer Lopez na reviji brenda Schiaparellifoto: Ivanka Voisin / Starface / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Predsednik Srbije odlikovao princa Alberta II od Monaka

 

makonda-tracker