dostojno titule

Izostavila je ključni detalj, a ipak – HIPNOTIŠE: Kombinezon princeze Šarlin košta 7.400 dolara i vredan je svake pare

0

Princeza od Monaka poznata je po tome što najviše troši na odeću među svojim "koleginicama" princezama, a sada je ponela veličanstven komad koji na prvi pogled izgleda kao haljina – ali mnogo je više od toga

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II, kneza od Monaka
Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II, kneza od Monakafoto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

U Monaku je pre dve večeri tradicionalno održan Bal ruža, svečanost u organizaciji Fondacije princeze Grejs, koja okuplja kneževsku porodicu koja vlada ovom zemljom.


Među najzapaženijima je ove godine bila princeza Šarlin od Monaka, koja je izostala s prošlogodišnjeg bala, pa je ovo njen veliki povratak na svečanost.


Za tu posebnu priliku, supruga princa Alberta II, kneza od Monaka, odabrala je nezaboravno izdanje – šljokičavi kombinezon koji potpisuje modna kuća Elie Saab.

Princeza Šarlin poznata je i kao žena koja troši najviše novca na odeću među suprugama kraljeva i prinčeva, pa ni ovo izdanje nije izuzetak, budući da je za ovaj model potrebno izdvojiti 7.400 dolara.

1 / 5 Foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Reč je o kombinezonu koji je u potpunosti prekriven šljokicama, ima decentan V-izrez i pada do poda tako što na prvi pogled podseća na haljinu zahvaljujući širim nogavicama. Struk je dodatno naglašen horizontalnom trakom koja se pruža ispod dekoltea, a ovaj model obogaćen je i plaštom koji princeza ipak nije ponela na Bal ruža.

 

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II, kneza od Monaka, u Elie Saab kombinezonu sa šljokicama
Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II, kneza od Monaka, u Elie Saab kombinezonu sa šljokicamafoto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svoj šik stajling upotpunila je srebrnim topom koji skriva grudi od pogleda, a pokazala je i novu frizuru – Šarlin je pustila kosu u kratak bob.


Sve je zaokružila visećim dijamantskim minđušama brenda Graff koje koštaju vrtoglavih 72.000 dolara, metalik Jimmy Choo sandalama od 425 dolara koje često nosi u poslednje vreme i crnom clutch tašnicom kuće Elie Saab.

 


Dostojno princeze od Monaka!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker