dugo ih nismo čuli

"Jako pogođena, ražalošćena..." Princ Albert od Monaka otkrio u kakvom stanju je princeza Šarlin danas

0

Princeza Šarlin od Monaka oduvek intrigira javnost, a posebno poslednjih godina, u vezi sa njenim zdravljem i tračevima o razvodu.

Albert od Monaka istakao je da je princeza 'ražalošćena', ali dobro
Albert od Monaka istakao je da je princeza "ražalošćena", ali dobrofoto: EPA-EFE/VALERY HACHE

Albert, princ od Monaka, u svom najnovijem medijskom istupu, u intervjuu za Paris Match, progovorio je i o svojoj supruzi, princezi Šarlin, ali i o vremenima kada je medijska pažnja bila usmerena na njih.

 

Tokom razgovora s novinarom Paris Match-a, monegaški vladar govorio je o svojoj porodici, a tokom intervjua u prinčevoj kancelariji, Albert je progovorio i o svom braku s princezom Šarlin, kao i njenom zdravstvenom stanju.

 

 Princeza je sada dobro, iako je jako pogođena zbog mene i ražalošćena zbog nekih stvari koje su se pojavile u medijima — otkrio je princ Albert, aludirajući time zapravo na doba kada je princeza Šarlin neko vrijeme živela odvojeno od njega i dece.

 

Kako je dobro poznato, u februaru 2021. princeza Šarlin poslednji put se pojavila u Monaku, nakon čega je otišla u Južnu Afriku. Iako je najavljivano da će to biti tek kraća poseta, sve se odužilo na nekoliko meseci tokom kojih je Šarlin podvrgnuta dvema operacijama, a potom je zbog svega morala ostati i na oporavku.

 

Princeza Šarlin i princ Albert tokom retkih ispoljavanja emocija u javnosti
Princeza Šarlin i princ Albert tokom retkih ispoljavanja emocija u javnostifoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se vratila u Monalo, ubrzo je "ponovo nestala", i to se našla u privatnom švajcarskom lečilištu, gde je nastavila da se oporavlja od svega. Njenom oporavku nisu baš išle u prilog ružne glasine koje su počele da se šire o problemima u njihovom braku, ali na kraju su njih dvoje uspeli sve da razreše.

 

— Podržavali smo jedno drugo — otkrio je princ Albert o tom periodu njihovog braka.

 

Princeza Šarlin dugo je odsustvovala iz Monaka
Princeza Šarlin dugo je odsustvovala iz Monakafoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Danas ga princeza Šarlin redovino ga prati na svim javnim događanjima u Monaku, ali i tokom službenih putovanja u inostranstvo, prenosi tportal.hr.

 

Bonus video

PREDSEDNIK VUČIĆ ODLIKOVAO ALBERTA II: Ovo je trenutak svečanog uručivanja Ordena na lenti (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker