šta vi mislite?

Prva modna greška u poslednje vreme: Britanci ljube zemlju po kojoj hoda Kejt Midlton, ali sad kažu – OVO JE PREVIŠE

0

Uvek savršeno doterana princeza od Velsa Ketrin Midlton nije imuna na greške, smatraju njeni najvatreniji fanovi

foto: Alastair Grant/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Alastair Grant/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novi princ i princeza od Velsa – prvi u redu za britanski tron princ VIlijam i Kejt Midlton – gostovali su u jednoj emisiji na Bi-Bi-Siju kako bi pričali o važnosti podizanja svesti o mentalnom zdavlju.


Uvek savršeno stilizovana, Kejt Midlton odabrala je za ovu priliku svedeno modno izdanje, sastavljeno od pantalona i šik blejzera jednog pristupačnog španskog brenda. Supruga princa Vilijama ponela je crne poslovne pantalone ravnog kroja, zatvorenu krem bluzu i strukirani sako iste nijanse.

 

U pitanju je blejzer čija cena iznosi oko 70 evra, a reč je o neobičnom modelu s obrnutim reverima i naramenicama koji je Kejt nosila i u junu ove godine.

Međutim, ni najveći zaljubljenici u kraljevsku porodicu nisu bili velikodušni s komplimentima na račun princeze od Velsa, budući da je odabrala nakit koji se nikako ne uklapa ni uz ovaj autfit ni u Kejtin uobičajeni stil.

Najviše im je u oči upala ogrlica od žutog zlata s potpisom kreatorke nakita Lore Lombardi, koja nosi naziv "Luiza" i košta malo manje od 270 evra. U pitanju je lančić s masivnim priveskom koji privlači pogled, a mnogi kažu da izgleda jeftinije i da nije u skladu s Kejtinim načinom odevanja jer su navikli da ona nosi decentniji nakit.

 


"Ovo je zaista previše", "Ovo nije ni nalik našoj Kejt", "Nikad nije nosila ništa slično", "Je li to preko noći ostala bez modnog ukusa"... neki su od komentara. Mislite li da preteruju?

 

 

makonda-tracker