Neobično za leto, ali...

Skriva višak kilograma, izdužuje figuru: Autfit Megan Markl koji može da se nosi u baš svakoj prilici

0

Ako ste ljubiteljka blejzera, vojvotkinja od Saseksa za vas ima jednostavan, a vrlo efektan modni predlog

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Harija Megan Markl poznata je po tome što uvek svojim modnim izdanjima ostavlja snažan utisak, a njen svakodnevni stil možda je još bolji i od onog koji bira za svečanije prilike.


Vojvotkinja od Saseksa uspešno spaja aktuelne trendove i modnu klasiku, a takav je stajling u kom se pojavila u Amsterdamu, gde je posetila prostorije neprofitne organizacije "Projekat neustrašivost" (Project Fearless), čiji je cilj stvaranje povoljnijih okolnosti za odrastanje devojčica.

 

Megan je za ovu priliku odabrala autfit koji je pomalo neuobičajen za najtoplije letnje dane, pre svega jer je ponela crne kožne pantalone. Međutim, ona se odlučila za tanji i vrlo praktičan skinny model, a kombinovala ga je maestralno.

 

 

Tvrdnju da je bež dosadna nijansa Marklova je demantovala strukiranim sakoom koji je nešto duži, krase ga lažni džepovi i ima efektne naramenice, zbog čega stvara iluziju figure u obliku peščanog sata čak i ako je nemate. U pitanju je model iz kolekcije brenda Chloé, čija cena sada iznosi 2.078 dolara, a supruga princa Harija ponela ga je preko jednostavne crne bluze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN ACCOUNT (@mxghanmarkle)


Megan je svemu dodala jednostavne salonke crne boje, dok je tamnu kosu pustila da pada u jedva primetnim talasima.

 

 

makonda-tracker