nabavite bar jedan model

Mogu da SKINU 10 KILOGRAMA, stvaraju ILUZIJU STRUKA: Pantalone koje će se nositi od Njujorka do Tokija ovog proleća

0

Ko kaže da udobnost i atraktivan izgled nisu spojivi? Ponesite ovakav model pantalona i izgledaćete fenomenalno, a bićete opušteni i puni samopouzdanja

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

Decenije prolaze, a neki trendovi odbijaju da se povuku u modnu istoriju i svakih nekoliko sezona nas podsete zašto smo ih voleli i dominiraju narednih godina.


Prolećna sezona vratiće nam mnoge od njih, a jedan je onaj koji već sezonama dominira svetom mode — pantalone visokog struka. Ovakve pantalone najjednostavniji su način da se postigne iluzija figure peščanog sata, omogućavaju nam da sakrijemo eventualni višak u predelu stomaka i struka, čine da noge izgledaju duže... a kao da sve to nije dovoljno, neopisivo su udobne!


Smart casual

 


Za poslovni sastanak, izlazak na kafu, odlazak na ispit... Šta god da je prilika, ovaj model pantalona izgledaće vrlo prikladno, naročito ako se odlučite za kraće pantalone koje mogu da se kombinuju i s patikama i sa salonkama.

 

 

Široke nogavice


Model pantalona s visokim strukom čije se nogavice blago šire u bilo kom delu posebno će lepo stajati visokim devojkama.
 

 

Pripijene zvoncare


Ukoliko visokim strukom ne želite da sakrijete višak već, naprotiv, naglasite svoju vitku figuru, obavezno odaberite vrlo uzak model pantalona sa zvonastim nogavicama koje se obično kombinuju s krop topom i posebno akcentuju struk, stomak i kukove.

 


Farmerke visokog struka

 

Nemoguće je pričati o pantalonama, a ne pomenuti najpopularnije na planeti — one napravljene od džinsa.

 

 

Na našu sreću, modela od teksasa koji imaju visok struk u ponudi je bezbroj, a jednako su voljeni skinny, ravni, zvonasti... ma, kakvi god modeli! Svetske lepotice poput Dženifer Lopez u poslednje vreme često su nosile farmerke sašivene od različitih vrsta džinsa, koje su dostupne i s podignutim strukom.

 

 

Ipak, koje god da odaberete, nećete pogrešiti!

 

 

makonda-tracker