astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 22. do 28. jula: Ovnovi, birajte "zlatnu sredinu", Rakove će Univerzum gurati napred

0

Zavirite u najnoviju astro prognozu čuvenog astrologa i pogledaje kako da se najbolje izborite sa svim što nadolazi u nedelji koja je pred nama

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Billion Photos/Shutterstock

Strelac

 

Strelac ove nedelje može malo da ograniči komunikaciju sa prezahtevnim ljudima. Izuzetak su roditelji i šefovi. Postoje situacije kada jednostavno ne možete da odbijete - u ovom slučaju samo to treba da prihvatite. U budućnosti će to rezultirati poboljšanom karmom. Od 22. do 28. jula Strelcu će biti lakše da se oraspoloži, upravlja svojim vremenom i smenjuje rad i odmor.

 

Jarac

 

Jarčevi će moći da se otarase negativnih misli i iskustava. Primećuje se maksimalni pozitivan uticaj Venere i Merkura, pa je ovo dobro vreme za potragu za ljubavlju. Na poslu prvo morate da razumete svoje odgovornosti i odgovorne zadatke. Kreativnost u ljubavi i poslu je veoma važna, ali ne treba da je koristite stalno.

Vodolija

 

Vodolijama će biti lakše da prevaziđu apatiju i mentalnu slabost. Moći će mnogo češće da razmišljaju o nečemu prijatnom – misli će im pomoći da se podese na pravo raspoloženje. Ako se samci Vodolije zaljube, treba da budu aktivni i da ne čekaju vreme pored mora. Astrolozi preporučuju otkrivanje svojih osećanja ljudima ako su prijatna. Biti misteriozan ove nedelje neće pomoći Vodoliji da privuče više pažnje.

 

Riba

 

Došlo je vreme da se napravi viteški potez. Ribe treba da krenu u ofanzivu, da budu aktivne i svrsishodne. Morate sebi postaviti važan zadatak i postići njegovo rešenje. Zvezde će biti najkreativnije, pa će vam se raspoloženje popraviti. Ne plašite se novih stvari i briga. Ove nedelje treba češće da se odmarate i ne žurite sa odlukama. Merenje i sposobnost odmeravanja svakog koraka su ključ uspeha.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker