imajte u vidu...

Ovo su najveće prednosti i slabosti pripadnika horoskopskih znakova: Ako se ogrešite o Vagu, dobro se čuvajte!

0

Svi znakovi Zodijaka imaju prednosti koje ih izdvajaju, ali i mane zbog kojih mogu da budu vrlo teško društvo.

foto: ESB Professional/Shutterstock
foto: ESB Professional/Shutterstock

Ako pitate astrologe, ne postoji nijedan horoskopski znak koji je jači ili slabiji od ostalih – svi se smatraju jednakim.


Međutim, svaki pripadnik Zodijaka ima svoje prednosti i slabosti, a na onima koji se bave tumačenjem plesa planeta je da ih razlože i objasne.


Poznati astrolog Angel Ajdijalizm izdvojio je šta je ono što je najveća snaga, a šta najizraženija slabost kod različitih znakova horoskopa.

Ovan


Hrabar, ali impulsivan, Ovan se ne plaši konflikta i uvek će da se založi za sebe i svoje bližnje. Ume da bude agresivan, temperatmentan i impulsivan, što ga uvodi u nevolje.


Bik


Bikovi su vredni, ali i materijalisti. Vredni su, odlučni, strpljivi, možete da se oslonite na njih. Imaju "debelu kožu" i mnogo mogu da izdrže, praktični su, ali pate od statusnih simbola, obožavaju novac i luksuz.

 

Strelčevi su slobodnog duha, ali ne računajte da će ispuniti svako obećanje.
Strelčevi su slobodnog duha, ali ne računajte da će ispuniti svako obećanje.foto: Shutterstock / Rohappy

Blizanci


Inligentni su, ali neodlučni. U svemu vide sve strane, lako menjaju mišljenje i može da bude prilično frustrirajuće naći se u njihovoj blizini.


Rak


Rakovi imaju brižnu prirodu, ali su preterano osetljivi. Vole da brinu o drugima, da ih emocionalno podržavaju, odani su i zaštitnički nastrojeni. Međutim, skloni su promenama raspoloženja i mogu da shvate stvari lično, pa se previše brane i kad nema potrebe.

Lav


Lavovi su rođeni lideri, ali umeju da budu previše usredređeni na sebe. Samopouzdani i šarmantni, Lavovi uvek imaju stvar u svojim rukama. Ali oni žele da se osećaju kao da su važni i da uvek budu u pravu. Pošto su izuzetno sujetni, Lavovi žele da uvek budu u centru pažnje, a umeju da budu i sebični.


Devica


Praktičnog uma, Deca ume da bude previše kritična. Poznata je kao oprezna, voli da daje savete, ali misli da je uvek u pravu. Zato joj nije strano da povredi druge.

 

Lavovi su rođeni lideri, ali umeju da budu previše usredređeni na sebe.
Lavovi su rođeni lideri, ali umeju da budu previše usredređeni na sebe.foto: Dean Drobot/Shutterstock

Vaga


Veoma su fer prema drugima, ali umeju da budu zlopamtila. Kao vazdušni znak, Vaga je intelektualac koji traga za ravnotežom i veoma je diplomatski nastrojena. Njena potraga za istinom i pravdom ume da dovede do osvetoljubivosti.


Škorpija


Odlični su u rešavanju problema, ali mogu da budu preterano sumnjičavi. Fokusirani su i odlučni, dobro rešavaju misterije i pronalaze rešenja. Međutim, nemaju poverenja u druge i umeju da budu paranoični u strahu da će neko da ih prevari.


Strelac


Optimista je i vrlo poletan. Strelac vidi čašu polupunu i obožava da istražuje svet. Zabavni su i vole da budu slobodni. Međutim, kada im postane dosadno, umeju da pobegnu i nisu dobri u ispunjavanju obećanja.

 

Veliki je humanitarac, ali Vodolija ima izražen temperament.
Veliki je humanitarac, ali Vodolija ima izražen temperament. foto: Look Studio/Shutterstock

Jarac


Oni su naporni radnici, a umeju da budu izuzetno manipulativni. Praktični su i ambiciozni i brinu o drugima. Ipak, često su proračunati i sve će uraditi da stvari idu u njihovu korist, pa čak biraju partnere koji će im "završavati stvari". Umeju da povrede ljudima osećanja.


Vodolija


Veliki je humanitarac, ali Vodolija ima izražen temperament. Uglavnom su intelektualci i koriste svoju mudrost da pomognu drugima. Međutim, misle da su uvek u pravu i ne pristaju na kompromise.


Ribe


Veoma su strastvene, ali ćudljive. Ribe su toplog srca i brižne i uvek će se pojaviti kada su vam potrebne. Mogu da budu osetljive i lako im se povrede osećanja, pa se lako uvuku u bespotrebnu dramu.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker