ASTROLOŠKE PROGNOZE

Sve će biti u znaku — bivših! Retrogradni Merkur ovog avgusta nas vraća pravo u prošlost, a imaće poseban uticaj na nas

0

Retrogradni Merkur stiže u avgustu 2024. i imaće poseban uticaj na dve oblasti našeg života.

Šta nam donosi retrogradni Merkur ovog avgusta?
Šta nam donosi retrogradni Merkur ovog avgusta?foto: Kiyko Andrey/Shutterstock

Posle vedrog i emocijama bogatog jula dolazi jednako miran avgust, koji počinje mladim Mesecom u Lavu 4. avgusta i prelaskom Merkura u retrogradnu fazu. Tako će na nebu biti tri planete u retrogradnom kretanju, jer će se u julu "u prošlost" vratiti i Saturn i Neptun.

 

Šta će doneti retrogradni Merkur u avgustu 2024?

 

Kada je planeta u retrogradnom kretanju, metaforički traži od nas da obratimo pažnju na jednu oblast života. Pošto će ovog puta Merkur biti retrogradan u znacima Device i Lava, to će uticati na dve oblasti.

 

Moraćemo ponovo da razmislimo o ljubavnim aferama, što znači da će se mnogi ljudi (posebno žene) vratiti prošlim vezama.

https://www.wday.ru/astrology/koroleva-reshila-vernutsya-chto-prineset-retrogradnyi-merkurii-s-5-po-28-avgusta-vsem-znakam-zodiaka/

 

Kraljica je odlučila da se vrati – tako se može opisati retrogradni Merkur u avgustu 2024. Stvar je u tome što će tokom retro faze ići pored Venere u znaku Lava, koji simbolizuje kraljevsku i ponosnu ženu.

 

Verovatno će one devojke koje su odlučile da prekinu vezu nastojati da joj se vrate, ali samo da biste analizirali odnose i svoja osećanja. Stoga, ako ste žena i "privlači" vas neki muškarac iz prošlosti ili pokušavate da obnovite vezu sa partnerom, dajte sebi vremena da to uradite.

 

Ponekad treba nekoliko puta da zakoračimo u istu vodu, iako se čini da gubimo ponos.

 

Mnoge žene će se vratiti bivšim partnerima tokom ove retrogradne faze Merkura
Mnoge žene će se vratiti bivšim partnerima tokom ove retrogradne faze Merkurafoto: Anton27/Shutterstock

Druga važna oblast na koju će Merkur uticati je naš rad i zdravlje. Budući da je u znaku Device od 1. avgusta do 15. avgusta, može doneti povratak bivših zaposlenih na posao, a moraćete da uradite i neke testove koji će vam možda zatrebati tokom mladog Meseca u Devici 2. septembra, piše wday.ru.

 

Budite strpljivi i pratite plan!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker