astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 22. do 28. jula: Ovnovi, birajte "zlatnu sredinu", Rakove će Univerzum gurati napred

0

Zavirite u najnoviju astro prognozu čuvenog astrologa i pogledaje kako da se najbolje izborite sa svim što nadolazi u nedelji koja je pred nama

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Bada1

Lav

 

Lavovi, kao i Rakovi, mogu biti kreativni u rešavanju uobičajenih problema. Ovo će značajno smanjiti vreme donošenja odluka. Okruženi će biti pažljiviji prema Lavovima, pa bi trebalo češće pokazivati druželjubivost i, ako je moguće, pružati uzvratnu pomoć. Ovo će pomoći Lavovima da se otarase lošeg niza u životu. Nedelja je povoljna za ljubav i zabavljanje. Trebalo bi da komunicirate što više na internetu, na poslu, na raznim događajima.

 

Devica

 

Device treba da posvete što više vremena složenim poslovima, kao i stvarima koje više ne mogu da odlažu za kasnije. Tek nakon što uspete da se izvučete iz okova ovih problema, moći ćete da se fokusirate na nešto lično - zabavu ili hobije. U potrazi za srodnom dušom, sreća se može osmehnuti. Idealna srodna duša može se sakriti bilo gde - morate biti spremni na činjenicu da će ova nedelja postati orijentir u tom pogledu.

Vage

 

Nedelja će biti veoma produktivna za Vagu, ali morate se pridržavati nekih pravila. Na primer, astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro. ru savetuju vam da pratite rutinu, češće se odmarate i ne komunicirate sa neprijatnim ljudima. Ne govori nikome o svojim planovima. Važno je preuzeti odgovornost i napraviti pomirenje sa voljenima, prijateljima i srodnom dušom. Vagama će biti lakše da održavaju dobre odnose sa ljudima.

 

Škorpija

 

Škorpije treba da vode računa o kućnim poslovima. Nema potrebe da se plašite svoje kućne rutine ove nedelje. Biće korisno započeti nešto novo. Ovo su najpozitivniji, najproduktivniji i najpovoljniji dani za Škorpije. Sva moguća ograničenja će nestati. Planete će pomoći da se prevaziđu ljubomora, malodušnost i strah. Možda ćete takođe biti u iskušenju da potrošite nešto novca. Važno je zapamtiti zdrav razum i odmeriti prednosti i nedostatke pre donošenja bilo kakve odluke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker