astro prognoze

Dobre finansije, samopouzdanje & luksuz: Tamara Globa predviđa blistave dane za 4 horoskopska znaka (od 19. jula)

0

Ruska astrološkinja Tamara Globa prognozira novac i pozitivnu energiju za 4 horoskopska znaka od 19. jula.

19. jul je vreme za sjajne finansije
19. jul je vreme za sjajne finansijefoto: Roman Samborskyi/Shutterstock

19. jul biće divan dan za četiri znaka – planete će se poređati u idealnom položaju, što će otvoriti povoljne mogućnosti za uspeh u raznim oblastima života.

 

Kako predviđa iskusna ruska astrološkinja Tamara Globa, ovo može samo da znači sreću za Ovna, Raka, Strelca i Vodoliju.

 

Ovan će doživeti samopouzdanje i energiju – moguć je veliki iskorak u finansijskom sektoru. Predlozi i transakcije će se završiti uspehom, a velika  zarada je verovatna. Ovan će moći da priušti luksuzne kupovine i uživaće u porodičnom odmoru i prijateljskim sastancima.

 

Rak i Strelac će iskusiti blagotvoran uticaj zvezda u monetarnoj sferi. Moraćete da pokažete izuzetnu inteligenciju i kreativnost. Dani pred vama će biti odlični za učenje, kreativne zadatke i vežbanje. Oba znaka će postići veliki uspeh u učenju, radu i ostvarivanju snova.

 

Vodolije će doživeti uspeh u svim oblastima života. Ovaj znak će pronaći harmoniju i međusobno razumevanje u odnosima, a takođe će moći da osveži atmosferu u svom domu.

 

Prijatelji i istomišljenici će podržati ovaj znak u svim nastojanjima, pa će sve njegove ideje lako zaživeti, prenosi prochepetsk.ru.

 

Ovnovi, Vodolije... Spremite se za zaradu!
Ovnovi, Vodolije... Spremite se za zaradu!foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker