astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 18. do 24. marta: Ovan treba da se čuva EKSCESA, a ko ispravlja greške iz prošlosti?

0

Pred vama je najnovija astrološka prognoza Pavela Globe za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Stock-Studio/Shutterstock

Strelac


Šta god da se desi u ovih sedam dana, Strelcu je bolje da se pridržavaju ranije usvojenih pravila. Važno je da se ne menjate – da budete aktivni, ali da se ne trudite više. Ne treba obuzdavati osećanja i emocije u ljubavi – treba reći šta vam padne na pamet, ali ne i loše stvari. Nažalost, ove nedelje će mnogi Strelci morati da rade više nego obično. Naporan rad i pravilno određivanje prioriteta su ono što je važno.

 

Jarac


Jarčevi ne bi trebalo da odbijaju pomoć drugih ljudi, ali samo ako je besplatna i iskrena. U ljubavi, Jarčevi će konačno moći da razumeju svoju srodnu dušu. Nema potrebe da svoje mišljenje branite ostro i beskompromisno. Biće važno jednostavno proći kroz sve nedoslednosti – bez drame, bez suza, bez psovki. Možete sigurno da žurite svoje vreme zarad drugih ljudi, ali ne zaboravite na sebe.

 

Vodolija


Ove nedelje, Vodolija će se osloboditi negativnih uspomena i emocija. Porodica će morati da nauči da napravi kompromis. U ljubavi i u odnosima sa prijateljima i roditeljima fleksibilnost će odgovarati krajem nedelje, jer će Mars 22. marta postati negativan. Što se tiče neprijatelja, Vodolija će morati da drži otvorene oči kada ima posla sa njima. Ako zlobnici napadaju sa svih strana, onda će svi morati da odgovaraju.

 

Riba


Kako se vikend približava, astrološka situacija za Ribe će se pogoršavati. Pravi način života će pomoći ovim ljudima da održi sreću i uspeh. Prvo, morate se osloboditi loših navika. Drugo, važno je pokušati pratiti svoju ishranu. Astrolozi takođe savetuju da naučite da u svemu vidite samo dobro. Pozitivan pogled na stvari pružaće Ribama dobro raspoloženje. Pesimizam će ubiti sreću, ostavljajući Ribe bez ičega.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker