astrologija

VIKEND horoskop od 15. do 17. MARTA: Neko će morati da "drži jezik za zubima", jedna znak čeka povratak stare ljubavi

0

Šta su nam zvezde spremile za petak, subotu i nedelju, pogledajte u najnovijoj astro prognozi 

KRATAK VIKEND HOROSKOP
KRATAK VIKEND HOROSKOPfoto: Alena Ozerova/Shutterstock

Uticaj mladog Meseca prožima se i na vikend, pa će on doneti jedinstvene prilike da ostvarimo planove koje smo zacrtali tokom proteklog perioda.

 

Sa naredna dva meseca koji se poklapaju sa sezonom pomračenja, astrološkom novom godinom i prolećnom ravnodnevnicom na horizontu, ovo je naša poslednja šansa da oslobodimo prošlost i dočekamo nove početke.

 

Ostanite otvoreni za mogućnosti koje se pojavljuju ovog vikenda jer one mogu dovesti do uzbudljivih ostvarenja.

 

 

Ovan

 

Razumljivo je da želite da svoje nade i težnje zadržite za sebe dok planirate svoje sledeće poteze. Međutim, važno je da ne isključujete one koji vas vole jer vam mogu ponuditi vredne savete i podršku. Ne dozvolite da vas ego sputava da ostvarite planove, jer subota je dan za vaš lični uspeh.


Bik
 

Možda se osećate kao da vam prijatelji ne uzvraćaju isti nivo truda koji ste uložili u svoj odnos sa njima. Međutim, važno je imati na umu da vam oni možda daju isto koliko i vi njima i da vam je ovog vikenda potrebna dodatna sigurnost. Uz pomoć ljudi od poverenja uspeh u nedelju u svim poljima je zagarantovan. 

 

VIKEND HOROSKOP
VIKEND HOROSKOP foto: Shutterstock / structuresxx


Blizanci


Ovaj vikend je ključni  za vaš lični razvoj jer vam donosi priliku da proširite svoje vidike u akademskoj karijeri. Najbolje je ako fokusirate svoju energiju na stvari koje su vam važne i izbegavate da vas druge situacije zaobiđu. Sad je trenutak da pokažete šta znate, ne dozvolite da vas stidljivost sputa u tome.


Rak

 

Pokušajte da budete svesni onoga što govorite i tonaliteta koji koristite, jer možete nenamerno širiti glasine. Možda delite lične podatke i prosipate čaj o svojoj prijateljici slučajno zbog toga što niste u potpunosti fokusirani na vaše reči koje izlaze iz vaših usta ili ste uhvaćeni nespremni u razgovoru. Pokušajte da držite "jezik za zubima" u subotu, tračarenje bi moglo da vam se obije o glavu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker