astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 18. do 24. marta: Ovan treba da se čuva EKSCESA, a ko ispravlja greške iz prošlosti?

0

Pred vama je najnovija astrološka prognoza Pavela Globe za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / ViDI Studio

Lav


Na poslu Lavovi moraju da se trude, ali različite misli vezane za ljubav, osećanja i emocije mogu da smetnu s uma. Sada definitivno nije potrebno donositi brze odluke. Ovo je preplavljeno veoma ozbiljnim posledicama u bilo kojoj oblasti života. Krajem nedelje umor će biti malo uočljiviji, pa je najbolje da vikendom posao ne nosite kuće. Bolje je za Lavove da sebi još ne postavljaju nove ambiciozne ciljeve.

 

Devica


Preporučljivo je da se Device slobode utiču stereotipa. Takođe, astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru podsećaju da se mnogo toga u našim životima dešava bez našeg učešća, i to je normalno. Ove nedelje biće izuzetno teško kontrolisati mnoge stvari. Važno je biti oprezan u hrani i fizičkoj aktivnosti. Takođe je bolje izbegavati ozbiljan stres, jer će loše raspoloženje ometati odmor, posao, ljubav.

Vage


Vage treba da nauče da pokazuju poštovanje prema drugom. Ovo se ne odnosi samo na voljene, već na sve ljude uopšte. Neophodno je pokazati spremnost da izlazimo u susret drugim interesima. Astrolozi takođe preporučuju da slušate savete mudrih ljudi. Možete provesti više vremena sa svojim srodnim dušom ili u procesu traženja nje. Biće lakše udahnuti novi život starim vezama.

 

Škorpija


Škorpije ne treba da se plaše da traži pomoć voljenih i kolega. Kolektivni rad će im pomoći da sve najvažnije probleme reše u najkraćem mogućem roku. Tokom perioda umora, možete obaviti jednostavne kućne poslove. Period od 18. do 24. marta je dobar za brak, zabavljanje i prve izlaske. Ako želite nekome da priznate ljubav, onda to možete učiniti, ali bolje je sačekati pravi trenutak.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker