ASTROLOŠKE PROGNOZE

Ko može NAJLAKŠE da pridobije nazad staru ljubav? 4 znaka Zodijaka kojima bi se bivši partneri vratili kao od šale

0

Ako biste voleli da vam se vrati bivši partner, proverite da li pripadate onom horoskopskom znaku kome to ide lakše nego drugima.

foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Za predstavnike nekih znakova Zodijaka sasvim je prirodno da znaju da, kad god to zažele, mogu da vrate svoje bivše ljubavnike... Da li ste vi među njima?

 

4 znaka horoskopa kojima bi se bivši rado vratili

 

Rak

 

Priroda Rakova ih tera da daju sve od sebe da se drže ljudi sa kojima se zbliže. Predstavnici ovog znaka veoma su "teški" u izboru partnera kog će kroz svoju tvrdu ljušturu pustiti do svog nežnog srca. Ali, kada se nastanite u njihovom srcu, potpuno ćete ga zaposednuti. Rakovi su veoma nostalgični i vole da stvaraju podsetnike na prethodne romantične veze. Iz tog razloga, verovatnije je da će dati još jednu šansu onima sa kojima su raskinuli. I sami su spremni da rade na obnavljanju odnosa i bivši im se zato lako vraćaju.

 

 

Devica

 

Iako Device nisu najpoznatiji ljubavnici među horoskopskim znacima, oni su nesumnjivo izuzetno odani onima koje vole. A ako vide šansu da ponovo pokrenu vezu sa nekim ko im je nekada bio drag, onda će je najverovatnije iskoristiti. Device su robovi navika. Pošto su zemljani znak, veoma su efikasni, ekonomični i praktični. Zbog toga je sasvim moguće da će se zaljubiti samo jednom u životu. A ako ste davno imali vezu sa Devicom, onda će, zaljubivši se tada, ona biti spremna da vas primi nazad. Povratak na poznato prija Devicama i stvara im osećaj udobnosti. Štaviše, spremni su da se vrate na isti nivo odnosa koji ste imali pre raskida.

 

Device obožavaju da se vraćaju na staro u ljubavnim odnosima
Device obožavaju da se vraćaju na staro u ljubavnim odnosimafoto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Vaga

 

Vrativši bivšeg partnera, predstavnici ovog znaka smatraju da su vratili izgubljenu ravnotežu. Uz to, Vage nikada ne gube ljubav u potpunosti i nikada ne prekidaju vezu zauvek, bilo da je to prijateljstvo, partnerstvo, poslovna ili romantična veza. Možda će takvu vezu staviti na čekanje, ali vas nikada neće zauvek izbaciti iz svog života. 

 

Ribe

 

Za Ribe, poslednji znak zodijaka, deo njihovog karaktera je da imaju univerzalni pogled na život i ljubav. Stoga je čak i pauza za njih samo blagi treptaj. Ponekad na razdvajanje gledaju kao na privremen period (ružičaste naočare ponekad ih sprečavaju da vide surovu stvarnost).

 

Ako pokušate da se ponovo povežete, možda ćete biti iznenađeni njihovim smirenim uveravanjem da je trebalo da se vratite u nekom trenutku. Bez obzira na razlog zašto ste napustili Ribe, za njih je sve to prošlost. Spremni su da krenu dalje i stvaraju nova sećanja. Smatrajte da ste srećni ako se vratite predstavnicima ovog znaka!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

wday.ru

makonda-tracker