MESEČNA ASTRO PROGNOZA

Dešava se JEDNOM U ŽIVOTU: Ova 2 astrološka događaja obeležiće APRIL 2022. godine — i DOBRO se pripremite

0

Čitav april obeležen je događajima koji će uticati na naš život, a obratite pažnju na najvažnije astro datume...

foto: Ironika/Shutterstock
foto: Ironika/Shutterstock

Ispred nas je mesec april, a u njemu nas čekaju dva velika astrološka događaja. U pitanju su poravnanje Jupitera i Neptuna u Ribama, kao i pomračenje Sunca za vreme mladog Meseca u Biku.

 

Jupiter i Neptun će zadržati ovaj položaj mesecima, ali u idealnoj poziciji će biti upravo 12. aprila. Ovaj period je odličan za nove ideje, prepustite se mislima i radite na ostvarenju svojih snova.

 

 

Prvo pomračenje koje nas čeka jeste delimično pomračenje Sunca 30. aprila. Prvo pomračenje na proleće dogodiće se u znaku Bika.

 

Energiju konjunkcije Jupitera i Neptuna osećaćemo celog meseca, a u pitanju je pojava koja se javlja jednom u životu! Ovakvi dani ponoviće se tek 2188. godine, a pomažu nam da podignemo nivo svesti, osetimo, ljubav, isceljenje...

 

Proleće, Žena, Mart, April, Horoskop, Maj, Sreća, Devojka
foto: Alex Ost/Shutterstock

Pogledajte šta nas čeka u aprilskim danima:

 

  • 1. april: mlad Mesec i susret Sunca i Hirona — nose olakšanje, posebno ako ste u procesu preboljevanja, a vaše rane će biti izlečene

 

  • 4. april: dan ogledala

     

    Prvi srećan dan u aprilu je dan kada vlada moćan niz 4-4. 4. aprila svetom će vladati broj 4, koji oličava harmoniju četiri elementa, integritet, spokoj. To je ponedeljak, pa će nam pomoći da počnemo novu nedelju kako treba. Držite se svojih planova za ovaj dan, mogu se ostvariti.

 

  • od 4. do 6. aprila: konjunkcija Marsa i Saturna u Vodoliji — donosi istinu na videlo, akcije, brzinu i momenat za preuzimanje odgovornosti i suočavanje sa nekim stvarima jednom zauvek!

 

  • 12. april: konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama: ova spiritualna kosmička unija ima potencijal da obasja sve znake Zodijaka i donese sreću, ali pripazite jedino na to da vas ne ponesu lažne iluzije...

 

Proleće, Žena, Moda, Šešir, Leto, Priroda, Horoskop, Sreća
foto: maxbelchenko/Shutterstock
  • 14. april: konjunkcija Sunca i Erisa u Ovnu — ostanite na zemlji, ne radite ništa što vam ne prija, ovi dani nas čeliče!

 

  • 16. april: pun Mesec u Vagi — donosi nam podršku i oslobađa nas tuđe kontrole...

 

  • 19. april: vladavina Bika — brinemo o sebi i postajemo pravi hedonisti!

 

 

  • 29. april: retrogradni Pluton — vreme je za izvršavanje obaveza!

 

  • 30. april: mlad Mesec u Biku, pomračenje Sunca... — nove mogućnosti, nova vrata, nove prilike...

 

 

makonda-tracker