astro prognoze

Promene za sve, a nekima — VATRA I STRAST! Horoskop za MLAD MESEC u Ovnu za svaki znak Zodijaka (od 1. aprila)

0

Period koji dolazi sa početkom aprila, odnosno energija koju sa sobom donosi mlad Mesec značiće vam da se u punom svetlu pokažete na poslu, u porodicu ili sa partnerima. Sve će raditi u vašu korist samo je potrebno da iskoristite tu energiju.

foto: Max4e Photo/Shutterstock
foto: Max4e Photo/Shutterstock

Mlad Mesec završava svoj ciklus i donosi nam bezbroj mogućnosti za novi početak i brojne promene. Stare navike ostavite za sobom i krenite novim životnim putevima koji se sada otvaraju.

 

Period mladog Meseca idealan je za nove projekte, ljubavi, kontakte, poslovne dogovore, sprovođenje ideja, avanture... Kako je Ovan prvi znak Zodijaka, on donosi i moćnu energiju i potrebu da budete prvi u svemu, a to će vam biti i omogućeno!

 

 

Horoskop za svaki znak Zodijaka za period mladog Meseca od 1. aprila:

 

OVAN

 

Ovaj mlad Mesec donosi promene u vašem ličnom životu i odnosu sa porodicom. Pazite kako komunicirate s najmilijima, posebno sa decom. Teško kontrolišete emocije. Povoljno je vreme za zaradu i nove projekte! 

 

BIK

 

Vi se vraćate u prošlost, obuzimaju vas stara iskustva, a rane mogu biti bolne. Mnogi će biti usamljeni, pa je najbolje da prošlost ostavite tamo gde joj je mesto i krenete novim životnim stazama...
 

BLIZANCI

 

Javlja vam se velika potreba za druženjem, prijateljstvima, društvom... Posebno vam prija žensko društvo. Mnogi Blizanci će za sobom ostaviti neka stara prijateljstva i okrenuti se novim ljudima. Na kraju shvatate da vam ipak treba malo i samoće.

 

RAK

 

Najviše uticaja biće na polju vaše karijere. Pazite kako razgovarate s nadređenima i nadležnima. Imaćete priliku da se istaknete na poslu, pa čak i da postanete poznati! Vaša majka ili supruga će vam biti važan saveznik.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker