zvezde kažu

Mesečni horoskop za APRIL: Blizance očekuju čuda, a Device maštaju o idealnoj osobi

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Anna Tryhub/Shutterstock
foto: Anna Tryhub/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao

Niste preterano orni za rad. Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za umetnost i komunikaciju. Budući da ste u svemu perfekcionista, malo ko može da ispuni vaše ne baš skromne kriterijume. Ukoliko želite da budete zadovoljni, smanjite prohteve ili se okrenite drugim sadržajima. Promene su prirodan sled okolnosti. Za vas bi bilo najbolje da to prihvatite, da sa saradnicima nađete kompromisno rešenje, koje će odgovarati svakoj strani. U tm slučaju se možete nadati i boljim finansiama, naravno. Iako će naredni dani biti naporni, shvatite ih kao sreću u nesreći. Ne ulazite u rasprave, ne isterujte pravdu, za vas je blje da situaciju prihvatite kakva jeste.

 

Ljubav

Mnogi pripadnici znaka su pred pred emotivnim raščišćavanjima. Preispitajte svoje sumnje u partnera. Možda je ljubomora opravdana? Ukoliko ste skloni flertu, ove nedelje povedite računa da svojim nepromišljenim ponašanjem ne povredite stalnog patrnera. Moguće je da voljena osoba pokaže spektar ponašanja za koji niste ni znali da poseduje. Sada je vreme da sagledate i drugu stranu ovog odnosa, možda vam se nova slika o partneru neće dopasti, bez obzira što ste načinili grešku. Razmislite da li možete da planirate budućnost sa takvom osobom! Možda je do sada sve bilo prenagljeno.

 

Zdravlje

Depresija vas plaši, ali na pogrešan način. Umesto što strahujete, posetite lekara. Obratite se i psihologu, koji vam može pomoći kroz otvoren razgovor. Nađite uzrok!

 

BIK

 

Posao

Razmišljate o promeni posla. Ne slažete se sa saradnicima, pa su sukobi normalna stvar. Materijalna situacija se popravlja. Pred vama su velike promene. Morate biti smireni, kako nepromišljenim postupcima ne biste izazvali fatalne posledice koje kasnije ne možete ispraviti. Važno je da prenaglite sa odlukama, razmislite da li je promena radnog mesta prava odluka u ovom trenutku. Možda biste i sami morali malo više da se porudite u odnosima sa okolinom, pre no što donesete konačnu odluku. Samo staloženošću možete izbeći maltretiranja okoline, emotivne sukobe, ali i sukobe sa zakonom.

 

Ljubav

Ljubomora, tračevi i spletke čine vaš emotivni život nestabilnim, ali i uzbudljivim. Ova nedelja će biti stresna, ako od partnera nešto skrivate. Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak, koji ne možete lako da protumačite. Nemojte se zaletati i donositi prenagljene odluke. Razmislite da li je to sada za vas samo izazov i izlazak iz pomalo rutinske veze ili bi bilo bolje da načinite napor i pokušate zajedno sa partnerom da unesete malo više živosti u vaš odnos. Pokušajte da isplanirate zajednički odmor! Moguće velike turbulencije u narednih mesec dana.

 

Zdravlje

Psihički problemi su posledica iscrpljenosti i negativnih zbivanja. Potreban vam je odmor i zdrav san. Pokušajte da se smirite.

 

BLIZANCI

 

Posao

Zahvaljujući mudrim potezima, ostvarujete čuda. Uspeh je siguran, naročito kada su finansije u pitanju. Nemate razloga za strah, očekuje vas odličan period. Sve što su naumili sa lakoćom ćete moći i da ostvarite. Bićete vrlo skoncentrisani, a sa saradnicima možete imati laganu saradnju, bez tenzija i napetosti. I sama atmosfera na poslu će pozitivno delovati na vaš rad. Zato, budite smireni, uživajte u radu i ne tražite probleme. Čak, šta više, izbegavajte ih, naročito ne ulazite u raspravu sa nadređenima! Sada nije trenutak da to činite, jer će se loše odraziti na vas. Više se odmarajte i šetajte u prirodi kako biste se lakše izborili sa stresnim situacijama.

 

Ljubav

Sigurni ste u sebe i potpuno spokojni. Iako partner ne zadovoljava sve vaše kriterijume, provodite idilične trenutke u njegovom zagrljaju. Razmislite da li vam je to dovoljno, kako biste sa njim gradili zajedničku budućnost. Ukoliko postoji trag sumnje i nezadovoljstvo, pokušajte da ga rešite ili neka svako ode svojim putem. Ako ste još uvek singl, mogli biste doći u iskušenje da uđete u vezu s nekim ko je mnogo mlađi od vas, ali pazite da željni ljubavi i pažnje svoje poverenje ne poklonite nekom ko to uopšte ne zaslužuje. Jer, vrlo ste povredljivi, a predmet vaše simpatije može biti neodgovorna osoba, koja će vas rastužiti.

 

Zdravlje

Brinite više o svojim potrebama, odvojite malo vremena za odmor i razonodu. Boravite u prirodi, sa osobama koja vas teraju na smeh, opuštanje. Prijaće vam.

 

RAK

 

Posao

Trudite se da sve zaostale poslove privedete kraju. Počinjete više stvari u isto vreme, a nijednu ne završavate. Pred vama je izuzetno aktivan period. Sve se odvija po planu. Neke loše stvari ste aposolvirali, pa vas se više ne dotiču. Telefonski poziv vam otvara oči i utiče na to da realnije sagledate svoje mesto u društvu. Kakav god bio, bar je upozorenje. Možda ćete sada drugačije sagledavati svoju trenutnu situaciju. Budite što produktivniji u poslovima, odlučite se na saradnju sa osobama iz vašeg kolektiva, budite pristupačniji, pa će vas i drugi sagledavati na potpuno drugačiji način. Jer, ovakvoj situaciji ste mogli i sami doprineti.

 

Ljubav

O pravoj ljubavi maštate. Stidljivo ispoljavate osećanja. Utehu nalazite u ljubavnim filmovima i romanima. Pređite sa teorije na praksu. Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate. Druga rešenja vam u ovom trenutku nisu preporučljiva. Važno je da prestanete da živite zamišljen, tuđ život i počnete da živite svoj punim plućima. Partner ne razume vaše potrebe, a i vi sami se niste potrudili da mu ih predočite. Vaše nezadovoljstvo i na njege utiče u negativnom smislu. Nemojte doći u situaciju da se posle kajete.

 

Zdravlje

Zdravstvena situacija je dobra. Na momente depresija može da vam pokvari raspoloženje, ali je, na svu sreću, prolaznog karaktera.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker