astro

PLENE energijom i OSVAJAJU samopouzdanjem: Sve što niste znali o Ovnovima

0

Ako ste rođeni u periodu vladavine Ovna, vi ste prvi znak zodijaka, upečatljivi, vatreni i rođeni ste da budete vođa.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovnovi su strastveni, sve rade sa puno energije, organizovano i brzo, a poznato je i da mnogo vole sebe.


Vi kao vodeći znak ste predodređeni da budete uvek prvi, svojom energijom plenite, a svemu u životu pristupate takmičarski i sa namerom da budete najbolji.

Ovnovi odišu nezavisnošću, u vama ljudi vide odličnog zaštitinika i dobrog savetodavca. Puni ste samopouzdanja i hrabrosti. Uvek se ističete u svakom timu i imate savršen balans između zarade i potrošnje.


Uvek preuzimate inicijativu i trudite se da stvari odradite brzo i lako, a sa druge strane, ne obraćate mnogo pažnju na posledice i ne osvrćete se na mišljenje drugih.


Poznato je da Ovan ne krije emocije, sve što oseća odmah to i pokaže, bez ikakve sramote. Nekada im je jezik brži od pameti, pa ih to često košta uspeha jer ne znaju da oćute i neke stvari zadrže za sebe.


Za ovaj znak važi da mogu biti najbolji emotivni partneri, oni se ne plaše, vole da pokazuju emocije i nije im problem da naprave prvi korak.


Ukoliko imate Ovna u životu, imaćete nasmejanu osobu, punu ideja i zabavnih aktivnosti, nikad vam neće biti dosadno, oni su puni entuzijazma, spontanosti i burnog temperamenta.

 


 

makonda-tracker