ljubavni horoskop

BUKTEĆA STRAST, neraskidive veze: Aprilska Venera u Ribama za 3 ZNAKA donosi sreću u ljubavi

0

Trećem znaku Zodijaka na našem spisku april će biti posebno uzbudljiv!

foto: Marina Fedosova/Shutterstock
foto: Marina Fedosova/Shutterstock

Uveliko je započela vladavina Ovna, a uskoro — 27. marta — i Merkur će napustiti Ribe. Ova "zvezdana pauza" neće trajati tako dugo, pošto romantična Venera ulazi u Ribe 5. aprila.


U tom periodu, bićemo osetljiviji u ljubavi, a imaćemo više saosećanja i, generalno, biti mnogo bolje povezani s ljudima koji nas okružuju, što otvara prilike da se ojačaju ljubavni, prijateljski i porodični odnosi.

 

Zatim 12. aprila nastupa zenit stelijuma Riba, zbog moćne konjukcije između Jupitera i Neptuna, dva kosmička vladara Riba. To se nije dogodilo od 1856. godine i neće se ponoviti do 2188! Zbog prisustva Venere, pogodan je period za prihvatanje novih početaka u ljubavi — novu vezu, veridbu, venčanje itd.


Astrolozi predviđaju da će se pripadnici tri horoskopska znaka najviše radovati.

 

  • Ovan

 

Zaljubljenost, zaljubljen par, Flert, Flertovanje, Par, Sreća, Osmeh, Ljubav
foto: Goksi/Shutterstock

Osobama rođenim krajem marta i početkom aprila povoljni su aspekti za — prekretnicu u životu. Najvažnije je da budete otvoreni za promene i ne plašite se vezivanja jer postoji mogućnost da upoznate novu osobu, koja ima potencijal da bude vaša srodna duša. Ne oklevajte već se prepustite osećanjima.

 

  • Strelac

 

Razgovor, priča, par, flert
foto: Shutterstock

Kod Strelčeva je sve u znaku reči — ali uglavnom su oni ti koji pričaju. Tokom Venere u Ribama, potrebno je da malo više slušate i vodite otvorene razgovore umesto da uzalud traćite reči. Ukoliko tako postupite, smeši vam se sklad u ljubavi.

 

  • Devica

 

seks, zaljubljen par
foto: Shutterstock

Iznenadna intenzivna osećanja, strastveni dani i noći... To je, ukratko, april 2022. godine za Device! Pred pripadnicima ovog znaka je mnogo prijatnih trenutaka i snažnih emocija.

 

 

makonda-tracker