astro

Ovi ČAROBNI DANI se neće ponoviti do 2188. godine! Šta nam donose Jupiter i Neptun u Ribama

0

Ove godine april će biti od posebnog značaja za astrologiju jer će se desiti pojava koja se odigrava jednom u 12 godina.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jupiter će biti u Ribama, a to donosi ekspanziju kreacije, dobru komunikaciju i duhovni rast.

 

Ova planeta će 12. aprila ostvariti konekciju sa Neptunom, a ova pojava je poznata pod nazivom konjukcija Jupitera i Neptuna u Ribama. Ova spiritualna kosmička unija ima potencijal da obasja sve znake Zodijaka i donese sreću.

 

U astrologiji, Jupiter je planeta sreće, filozofije i napretka, a Neptun planeta snova i iluzija.


Šta se događa kada se spoje Jupiter i Neptun i šta je to što važi za sve znakove zodijaka?

 

Svaki put kada dođe do spoja dveju planeta, u astrologiji, to je znak otvaranja novog kruga. Ovaj trenutak biće jedinstven po tome što se ove dve planete u Ribama neće ponovo naći narednih 150 godina.

 

Astrologija, Horoskop, Zodijak
foto: Profimedia

Jupiter i Neptun će zadržati ovaj položaj mesecima, ali u idealnoj poziciji će biti upravo 12. aprila. Ovaj period je odličan za nove ideje, prepustite se mislima i radite na ostvarenju svojih snova.

 

Ljudi koji imaju veze sa umetnošću doživeće procvat i nalet inspiracije koji treba obavezno iskoristiti.

 

Ukoliko ste slobodni, dajte šansu nekome za koga niste sigurni da li je prava osoba za vas. U ovom periodu su uobičajene nove ljubavi i poznanstva koja mogu trajati ceo život. 

 

Ovo ne znači da Jupiter i Saturn donose samo šarenilo. Moguće je da ćete previše verovati u iluzije, pa da onda usledi razočarenje, tako da ipak ostanite pribrani. Verujte sebi i svojim mislima, jer sledi vaš period, ali uvek imajte dozu opreza.

 

Svakih 12 godina događa se konjukcija Jupitera i Neptuna, a u Ribama su istovremeno vrlo retko: sledeći put će to biti 2188. godine!

 

 

makonda-tracker