jeste li među njima?

Iskoristite POZITIVNU energiju i rešite sve zadatke: 3 horoskopska znaka doživeće VELIKI USPEH od 28. marta do 3. aprila

0

Saznajte šta vam to zvezde donose u ovoj nedelji...

foto: Rido/Shutterstock
foto: Rido/Shutterstock

Ovo je poslednja sedmica marta, odnosno ona u kojoj se prececaju treći mesec u godini i april. Sa njom dolazi mnogo pozitivne energije, a tri znaka će posebno uživati u nedelji od 28. marta do 3. marta.

 

Astrolozi ističu da 3 horoskopska znaka očekuje jedna zaista dobra nedelja puna blagostanja:

 

  • Bik

 

Naoružajte se strpljenjem jer je sada vreme za to. Već neko vreme ste u periodu kada se mnogo trudite na poslu, a ne vidite veće rezultate. Zastanite i osvrnite se, odnosno realnije pogledajte sve. Ovo je samo privid. Međutim i univerzum će vas nagraditi jer krajem nedelje možete dobiti nagradu za vaše zalaganje. Postajete zvezda u vašem okruženju! 

 

Rak

 

Ove nedelje samo racinalno donosite odluke i rešavajte zadatke energično i tako ćete uspeti da dođete "do pobede" u svakom izazovu. Bićete vrlo raspoloženi, za razliku od vaših kolega. Nemojte dozvolite da vam iko ugasi energiju te sa zato trudite da iznesete pozitivnost podignute glave jer će vam mnogo služiti. 

 

 

Ove nedelje uspećete da budete maksimalno pozitivni i to će vam koristiti u rešavanju mnogih zadataka. Imaćete mnogo volje da rešavate razne izazove i to će vas pokretati dodatno u nedelji koja dolazi. Svaki plan ćete dobro razviti i uspešno odraditi.

 

 

 

makonda-tracker