ASTROLOGIJA

Obratite pažnju na OVE DATUME, posledice mogu biti — NESAGLEDIVE: 2 MOĆNA pomračenja na proleće uticaće na našu sudbinu

0

Ovog proleća čeka nas jedno delimično i jedno potpuno pomračenje, a moramo dobro pripaziti kako se ponašamo!

foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock
foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock

Sudeći po astrolozima, na proleće 2022. godine čekaju nas dva pomračenja! Mesec i Sunce nose energiju koja ima uticaja na čovekovo raspoloženje, ali na odluke koje donosi. Kada su u pitanju pomračenja, ta energija je još veća i jača!

 

 

Pomračenja menjaju i prirodu i naše ponašanje.

 

Prvo pomračenje koje nas čeka jeste delimično pomračenje Sunca 30. aprila. Prvo pomračenje na proleće dogodišće se u znaku Bika. 

 

Znak Bika je povezan sa sferom materijalnog i sferom doma. Ovo nema veze sa vašom porodicom i konfliktima unutar nje, već je sva prilika da će uticati na na neki kvar u okviru domaćinstva, lomljenje materijalnog... I upravo ovo je znak da staru energiju zamenite novom.

 

30. aprila morate odmarati. Nemojte naporno raditi, niti ispravljati svaku grešku. Odmorite se, šetajte, uživajte. Budite oprezni s finansijama. Neće biti vreme za nekontrolisano i neobazrivo trošenje.

 

Pomračenje, pomračenje Sunca
foto: Shutterstock

Drugo pomračenje čeka nas 16. maja! To će biti potpuno pomračenje Meseca, u znaku Škorpije.

 

Čeka vas napet dan, pun problema, a savet astrologa je da što manje ulazite u sukobe jer neće biti dobrog ishoda po vas!

 

Intuicija vam neće biti prijatelj. Ako vam šesto čulo nalaže da nešto uradite, dooobro razmislite pre nego što načinite neki krupni korak. Nije vreme za sprovođenje svakog plana u delo tada.

 

Ne optužujte partnera, kolegu, člana porodice... Ući ćete u bespotreban konflikt, koji će trajati duži period.

 

Ako započnete svađu na ovaj dan, neke odnose ćete bespovratno narušiti. Ne okružujte se toksičnim osobama, zaboravite na bes i ogorčenost.

 

 

 

makonda-tracker