zanimljivo!

Ribe, ako vam se dopadne Lav — BEŽITE! Ovo su najgori mogući partneri u ljubavi (ZA SVAKI ZNAK)

1

Čak i kada na prvi pogled deluju slično, neki znakovi jednostavno nisu jedno za drugo

foto: Antonio Guillem/Shutterstock
foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Dobro razmislite o svojoj prošlosti i zapitajte se u kom su horoskopskom znaku rođeni najgori mogući partneri koje ste imali u ljubavi. Moguće je da ćete primetiti da s nekima jednostavno ne uspevate da izađete na kraj.

 

Jednostavno je — kao što su nam određeni znakova Zodijaka kao srodne duše i s njima sve savršeno funkcioniše, ima i onih s kojima nikada neće ići i s kojima će sve biti komplikovano, teško, naporno i na kraju nećete biti zadovoljni i ispunjeni. Čak i kad je u pitanju dobra osoba, s najboljim namerama, može da se dogodi da prosto niste kompatibilni!

 

  • Ovan


Lako će vas privući Bik — on je, kao i vi, ambiciozan, motivisan i teži ka savršenstvu. Na prvi pogled je savršen partner. Međutim, oboje ćete želeti da budete glavni u vezi i to može da bude ogroman problem. Ovnovi obično vole da "isteraju svoje", dok Jarčevi moraju da drže sve konce u svojim rukama.

 

  • Bik


Pripadnicima ovog znata treba partner koji će ima pokazivati ljubav, nežnost, naklonost, priređivati im sitna iznenađenja, ali i velike romantične gestove. Zato ne bi trebalo da se upuštaju u vezu s Vodolijom, koja ne drži previše do ovakvih poteza i vrlo će otvoreno to staviti do znanja. Ovakva ljubav može da opstane, ali zahteva mnogo truda i kompromisa — uglavnom od strane Bika.

 

  • Blizanci


Osobe rođene u znaku Blizanaca obožavaju društvo, vole da flertuju i lako se snalaze u bilo kojoj društvenoj situaciji. Oni su u središtu svake žurke i svi žele da im se približe. S druge strane, Rak nije takav — radije će ostati kod kuće, a otvoriće se tek nekolicini. Zato nisu najbolji spoj i vrlo brzo se prezasite jedno drugog, a takva veza posebno teško pada Blizancima.

 

  • Rak


Pripadnici ovog znaka su vrlo osetljivi i dosta toga shvataju lično, pa im treba partner koji pamti šta ih povređuje i kako se treba ponašati prema njima. To definitivno nije Strelac, koji će najpre da izbrblja (možda čak i ono što ne misli), a onda da razmisli o rečenom. Bez ikakve loše namere, Strelac može da povredi Raka kao niko drugi. Uz to, Strelčevi su poznati kao avanturiste, dok Rakovima treba spokoj i stabilnost.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker