PROVERITE KOJA JE VAŠA

ASTROLOZI savetuju kako da izledate što MOĆNIJE: Koja boja najbolje pristaje horoskopskim znakovima?

0

Da li ste se nekada zapitali zašto volite baš crvenu, crnu ili žutu boju? 

foto: Shutterstock / Roman Samborskyi
foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Astrolozi smatraju da svakih horoskopski znak ima boju koja mu najbolje pristaje.

 

Kada otvorite svoj ormar možete da primetite da je neka od boja dominantna u odnosu na druge. Zašto je to tako? Odgovor je možda zapisan u zvezdama.

 

 

Proverite kako su vaše naklonjene, koja boja najbolje pristaje vašem horoskopskom znaku?

 

Ovan - crvena

 

Ova boja pokreće strast i energiju. Ovnovi su često vatreni, a vole i da preuzmu inicijativu. Crvena je boja koja vas zove da na nju obratite pažnju, a Ovan je znak koji voli da bude u centru pažnje.

 

Bik - zelena

 

Zelena boja najviše odgovara temperamentu Bika. Ona čuva njihovu urođenu potrebu da budu deo prirode. Ova boja simboliše rast i razvoj.

 

Blizanci - žuta

 

Žuta boja u Blizancima budi znatiželju i uzbuđenje. Poznato je da ova boja pokreće rad leve strane mozga, koja je zadužena za logičko razmišljanje i analiziranje. Ona je idealan izbor za Blizance koji su mentalno jedan od najjačih horoskopskih znakova.

 

Rak - bela

 

Bela je boja intuicije i čistoće i savršeno odgovara ovom nežnom i osećajnom znaku

Boja po horoskopu
Boja po horoskopufoto: Shutterstock / paultarasenko

Lav - zlatna

 

Zlatna boja je kao stvorena za Lavove. Ona će dodatno ojačati i zagrejati njihovo srce. Lavovi su dominantni u društvu, a zlatna boja simboliše kraljevsku moć i prestiž. Ona ih odmah stavlja u centar pažnje, što Lavovima i te kako prija.

 

Devica - smeđa

 

Klasične, prirodne i praktične nijanse iz bogate smeđe palete idealne su za najpraktičniji horoskopski znak. Smeđa boja predstavlja stabilnost i u potpunosti odgovara karakteru stabilnih i prizemnih Devica.

 

Vaga - ružičasta

 

Vage su šarmantne i nežne, baš kao i ružičaste nijanse. Ovaj znak ima neverovatnu privlačnost, a ljudi u njegovom društvu se osećaju lepo i opušteno. Ružičasta boja samo dodatno naglašava taj osećaj mira i harmonije.

 

Škorpija - crna

 

Tamna, misteriozna, nedokučiva - sve je to crna boja. I sve su to Škorpije. One su intenzivne, posebne i u crnom savršeno izgledaju.

Boje po horoskopu
Boje po horoskopufoto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Strelac - ljubičasta

 

Ovo je boja duhovnosti, osvešćenosti, pa ne čudi što se sviđa filozofski nastrojenim Strelčevima. Oni u njoj izgledaju jednostavno savršeno.

 

Jarac - siva

 

Jarac je jak, stabilan, s obe noge čvrsto na zemlji. U njegovom ormaru nema previše mesta za lude nijanse, ali zato će mu savršeno odgovarati kraljica neutralnih boja - siva.

 

Vodolija - plava

 

Vodolije su usko povezane sa morem i nebom, zato i ne čudi što je njihova omiljena boja plava. Morska i nebeska prostranstva su plave boje i predstavljaju slobodu - ono što nezavisne Vodolije cene najviše na svetu.

 

Ribe - sve pastelene boje

 

Postoji li nežniji znak od Riba? Ne. One su večne sanjarke. Oličenje nežnosti i romantike. Upravo to je razlog zašto sve pastelne boje odgovaraju njihovom karakteru i ličnosti.

 

 

makonda-tracker