astro prognoza

Vage će se najviše radovati, a šta je sa ostalima? Šta svakom znaku donosi čarobni ROZE PUN MESEC (od 16. aprila)

0


Spremite se za prolećnu magiju jer pun Mesec je u znaku Vage!

foto: Darkfoxelixir/Shutterstock
foto: Darkfoxelixir/Shutterstock

Od 16. aprila na nebu će "procvetati" pun Mesec koji se još naziva i roze Mesecom, a on će nas osvetleti moćnom lunarnom snagom!


Ružičasti mesec navešće nas da svet gledamo kroz ružičaste naočare i poverujemo u ravnotežu u univerzumu, a kako biste bili pripremljeni za njegovo dejstvo važno je znato šta možete da očekujete.

 

Predstojeći pun Mesec biće u carstvu kardinalnog vazdušnog znaka Vage, koji je povezan s društvenim vezama, partnerstvom i balansom. On će doneti diplomatiju i preko potrebnu perspektivu u sezoni Ovna, koji je pomalo previše fokusiran na sebe. To će olakšati postizanje kompromisa i menjanje perspektive.


Ovan


Ružičasti Mesec pomoći će vam da jasnije vidite ono što nije očigledno. Prigrlićete sva nova saznanja i pronaći nove načine da "iscelite" narušene odnose, kako u ljubavi, tako i u porodici i s prijateljima. Jednostavno, bolje ćete komunicirati!


Bik


Ovo je vreme da se još bolje i više fokusirate na svoju karijeru i svakodnevne dužnosti, kao i da ustpostavite ravnotežu za kojom žudite.


Blizanci


Pucaćete od energije i bićete spremni da slobodnije izrazite svoje želje i strastvenost. Oslovodite se svake misli koja vas u tome koči i budite to što jeste!


Rak


Vreme je da, kako kažu, stanete da pomirišete ruže. Onog trenutka kada se završi radno vreme, isključite poslovnog čoveka u sebi i posvetite se emotivnom planu, ali i sebi samima. Ne zaboravite da je odnos sa sobom najvažniji.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker