zvezde kažu

Mesečni horoskop za MAJ 2022. godine: Jedan znak čeka mnogo NOVCA

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama...

foto: JKstock/Shutterstock
foto: JKstock/Shutterstock

 

Ovan

 

Maj će od vas zahtevati maksimalnu emocionalnu suzdržanost, što Ovnu, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će da napreduju u poslovima u karijeri i dobiju značajne finansijsku dobit. Morate biti kreativniji na poslu. Vremenom testirani pristupi će početi da ne uspevaju i neće doneti očekivane rezultate. Neočekivani finansijski izdaci mogu da vas uznemire, ali će svi biti vezani za dom i porodicu. Lični odnosi mogu krenuti u novi krug razvoja. Moguće je da će Ovnovi želeti da uđu u ozbiljnu vezu i započnu sjajnu ljubavnu priču. Ne iscrpljujte se dijetama, već pokušajte da se hrnaite izbalansirano.

 

Bik

 

Predstavnici ovog znaka će morati da se pomuče da ojačaju svoju finansijsku poziciju. Bikovima će biti važno da na vreme završe posao. U ovo vreme možete napraviti ozbiljnu osnovu za uspeh do kraja godine. Sasvim je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv projekat za zajedničko ulaganje. Nemojte to odmah odbaciti - ovo je vaša šansa da postanete vlasnik sopstvenog posla. U sferi ljubavnih odnosa čeka vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim i dovesti ga do osobe sa kojom želi da poveže svoj budući život. Rešavanju porodičnih problema moraćete da pristupite sa maksimalnim taktom - prekomerna direktnost može vas ozbiljno zaplesti sa voljenom osobom. Bik će imati malo ili nimalo zdravstvenih briga.

 

Blizanci

 

Pokušajte da ne trošite previše novac, čak i ako će finansijski prihodi stizati u stalnom toku. Moguće je da će vam ušteda omogućiti da do kraja godine ostvarite stari san u vidu većeg životnog prostora ili novog automobila. Sitna potrošnja može čekati tako dobar cilj. Mesec obećava da će biti prilično problematičan u svakodnevnim stvarima. Dom će od vas beskrajno zahtevati rešavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke - dobrobit vaše porodice zaista zavisi od njih.

 

Rak

 

U trci karijere možete prestati da budete lider zbog pojave novog takmičara. Stanite i pustite ga da preuzme vođstvo. I dalje ćete imati priliku da se izjasnite u punoj meri – kada on ponestane. Samci blizanci će morati da obrate više pažnje na svoj izgled. Naravno, već ste neodoljivi, ali samo oni koji izgledaju negovano i elegantno imaće šanse za zanimljiva poznanstva. Zvezde ne predviđaju zdravstvene probleme, ali preporučuju da obratite pažnju na kašnjenje. Predstavnici ovog znaka će morati da pokažu čuda pribranosti i tačnosti. Samo tako ćete moći da postignete uspeh u trci za svojim ciljevima. Ova preporuka pokriva apsolutno sve sfere života. Na poslu se očekuje mirni period koji treba iskoristiti da se podignu stari "repovi". Zvezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita ovog meseca i gomilanje dugova.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker