preskačete najvažniji korak

Ceo život ste horoskop čitali POGREŠNO! Uvek uradite i OVU SITNICU i zapanjićete se koliko će vam pogoditi

0

Ako želite da u potpunosti razumete šta vam planete poručuju, ovo morate da promenite u čitanju horoskopa

foto: Liderina/Shuttterstock
foto: Liderina/Shuttterstock

Za većinu je uvod u astrologiju čitanje dnevnog, nedeljnog ili mesečnog horoskopa, ali je važno znati da je ovakva astro-prognoza samo popularan način da se ova mistična veština prenese masama.


Zapravo, pravilno tumačenje astroloških prilika je složenije (ali ne brinite, ne nužno previše)!

 

Većina, naime, čita horoskop pisan za njegov osnovni znak, odnosno znak u Suncu. Međutim, ako ste ikada zagrebali malo dublje po položaju planeta u trenutku vašeg rođenja, znate da je u astrologiji važna tzv. "velika trojka", odnosno znak Sunca, znak u kom je Mesec i podznak. Ako znate i ove važne stavke vaše natalne karte, izvući ćete mnogo više od običnog horoskopa, čak i samo dnevnog.


Recimo, ako čitate i horoskop za znak u kom vam je Mesec, on će preciznije dati uvid u emotivni plan.

 

Podznak, Astrologija
foto: Shutterstock

Čitanje horoskopa za svoj znak (u kom je Sunce)


Ovo je ono što obično nazivamo svojim horoskopskim znakom i čitanje astrološke prognoze za njega da je vredan uvid u stanje stvari.


Budući da je Sunce centar i srce našeg solarnog sistema, njegova pozicija je jedna od najvažnijih i najuticaajnijih, pa to u kom je znako ono pokazuje našu volju, vitalnot i identitet, suštinu toga ko smo i šta nas pokrće.


Dakle, iako čitanje samo ovog horoskopa nije najpreciznije tehnički, ipak jeste značajno.

 

  • Čitanje horoskopa za podznak


Znak u kom je Sunce pokazuje našu srž, ali većina astrologa prepostavlja da je Sunce u prvoj kući, pa bi možda bilo preciznije čitati i horoskop za podznak. Tako ćete bolje razumeti šta su vam planete spremile.


Recimo, ako horoskop za vaš podznak stavlja naglasak na dešavanja u kareijeri, verovatno je da će se upravo na poslovnom polju dešavati mnogo toga u narednom periodu, čak i kada to ne piše u horoskopu za vaš znak! Iznenadićete se koliko ponekad tačniji može da bude horoskop za podznak!

 

astro, horoskop, astrologija
foto: Profimedia

Čitanje horoskopa za Mesečev znak


Mesec vlada emocijama, raspoloženjem i unutrašnjim "ja", pa tumačenje horoskopa za znak u kom vam je Mesec daje važan uvid i alternativnu perspektivu emotivnog života.


Recimo, ako horoskop za vaš Mesečev znak predviđa dobar dan za druženje, to može da znači da imate iskrenu vezu s nekim ljudima oko sebe i da možete da im poverite svoje planove, osećanja i brige.

 

 

makonda-tracker