ne pozajmljujte novac

MANIPULATORI jačaju, ali nije sve tako crno! Crni Mesec ulazi u Raka — i ostaće tu do 2023. godine

0

U periodu pred nama budite vrlo oprezni u vezi s tim kome verujete, kome se poveravate i kome dajete novac.

foto: Belolipetskaia Alla/Shutterstock
foto: Belolipetskaia Alla/Shutterstock

U noći između 14. i 15. aprila Lilit, poznatiji kao Crni Mesec, iz Blizanaca preći će u znak Raka i zadržaće se u ovoj poziciji sve do 8. januara 2023. godine.


Kako objašnjavaju astrolozi, većini se povećava rizik za glavobolje i osećaj opšte slabosti, ali fizičko zdravlje biće manje važan aspekt kada pričamo o uticaju Lilita u Raku.

 

Emocionalni plan biće daleko važniji: ova astrološka promena doneće period razdražljivosti i velijih turbulencija, pa čak i pojačane agresivnosti.


Budući da Crni Mesec u Raku jača manipulatore, prevarante i povećava verovatnoću za izneverena obećanja, posebno je važno biti oprezan u komunikaciji s drugima. Imajte na umu da ovo nije povoljan period za pozajmljivanje novca, jer može da se desi da vam ga neće vratiti.

 

mesec, crni mesec
foto: Profimedia

Nezadovoljstvo i bes biće na vrhuncu, naročito ako se nađete na durugoj strani mača opasnih i prevrtljivih ljudi, a najvažniji saveznik biće vam kako sopstvena snaga tako i prijatno okruženje — uzdajte se u stare i pouzdane prijatelje i, naravno, porodicu. Zajedništvo i solidarnost vaše su glavno oružje protiv manipulatora.


Što se tiče odnosa sa samim sobom, sada je neophodno suočiti se sa sopstvenim strahovima, koliko god strepeli od toga. Oslobodite se svega što vas opterećuje: prevaziđenih uverenja, strahova iz prošlosti i svih zabluda, jer samo tako ćete napraviti prostor za privlačenje dobrih stvari.

 

Vučiji Mesec, Pun mesec, Mesečina, Mesec, Astrologija
foto: zef art/Shuterstock

Nije, međutim, sve tako crno, jer Lilit u Raku otvara mogućnost za finansijsko jačanje i stavljanje tačke na nešto što dugo "vučete" na poslovnom planu.


Najvažnije je ne donositi impulsivne i nagle odluke, već da se o svakom koraku dobro promisli i bude na oprezu u vezi s tim kome (ne) verovati.

 

 

makonda-tracker