ONI SU SLOBODNI STRELCI

Za njih je BRAK BAUK: Ovih 5 horoskopskih znakova se najteže odlučuju da STANU NA LUDI KAMEN

0

Pojedini pripadnici horoskopskih znakova vole slobodu, pa im ideja braka nije baš najbliskija.

foto: Shutterstock / My Ocean Production
foto: Shutterstock / My Ocean Production

Porodica, jedan partner za ceo život, zaveti - od same pomisli na ovo vam se "diže kosa na glavi"?

 

Možda vam je u zvezdama zapisano da budete slobodan strelac... Proverite.

 

 

Ovan

 

Ljudi rođeni u znaku Ovna imaju česte promene raspoloženja i tvrdoglavi su po pitanju raznih stvari. Vole da imaju slobodu, da rade ono što žele i kako žele. Ne sviđa im se ideja da bilo kome moraju da odgovaraju ili da se pravdaju za svoje postupke.

 

Blizanci

 

Oni nisu baš sigurni oko ideje braka, odnosno što bi on trebao da predstavlja. Brine ih da će im ulazak u bračne vode doneti monotoniju i dosadu i da će se osećati sputano. Zbog toga im ideja braka nije privlačna.

 

Devica

 

One su previše zaokupljene elanom koji ih pokreće i postizanjem vlastitih ciljeva. Uvek su okupirane brigom oko sitnih detalja, pa same sebe ubeđuju da će da se odluče na brak onda kada sve završe. Ali za perfekcionističke Device nikada u potpunosti nije sve rešeno, pa pripadnici ovog znaka neretko ostaju samci.

 

Strelac

 

Oni su nezavisni ljudi, koji vole sopstveno društvo i koji imaju svoj svet ekscentričnosti. Retko kad požele da dele sa nekim život ili da se venčaju.

 

Vodolija

 

Oni se plaše da se otvore drugim ljudima, jer ne žele da im neko povredi osećanja. Vodolije imaju osećaj da ih niko ne razume i da im niko ne može dati bezuslovnu podršku, koja im je potrebna.

 

Ko je po vama kralj prevare kada je Zodijak u pitanju?

 

 

 

 

makonda-tracker