astro

Nekome je SUĐENO DA SE OBOGATI: Otkrijte svoj broj i saznajte da li vas čeka BOGATSTVO

0

Svaki broj ima svoju energiju koja utiče na različite oblasti života. Isto tako, brojevi imaju moć nad novcem i određuju koliko novca ćete imati i kako ćete raspolagati njime. Možda će vas zanimati vaš srećan broj koji donosi novac...

foto: Kite_rin/Shutterstock
foto: Kite_rin/Shutterstock

Brojevi su neverovatni kada verujete u njih i date im znak da mogu da vas vode. Ukoliko niste, obavezno izračunjate svoj broj i saznajte kakva sudbina sa novcem vas očekuje.

 

Kako da izračunate svoj broj? Postupak je jednostavan, samo saberite sve cifre svog datuma rođenja. Na primer, rođeni ste 14.06.1987. svoj broj računate tako što saberete 1+4+6+1+9+8+6, zbir je 35 , zatim saberete 3+5 i dobijate 8, dakle vaš broj je osmica.

 

Evo šta znače svaki od brojeva u numerologiji:

 

  • Broj 1


Ako je ovo vaš broj, imaćete veliku prednost nad novcem, vi ste neko ko za da štedi, nikad se ne zadužujete i rođeni ste da budete vođa.

 

  • Broj 2


Najmanje srećan broj kada su pitanju finansije. Vi volite da delite i dajete drugima, tako da krzo život vas nikad neće pratiti mnogo novca jer ćete ga uvek podeliti onima kojima je potrebniji. Lako ćete upasti u dugove.

 

  • Broj 3


Vaša odlika je da vrlo lako zaradite, imate sreće kada je novac u pitanju. Isto tako, vrlo ste nepažljivi, rasipate se i vaše bogatstvo je privremeno.

 

  • Broj 4


Vas prati energija teškog rada i uvek morate da se potrudite kako biste zaradili novac. Naučeni ste da budete disciplinovani jer ste do cilja došli marljivim radom i uvek postoji šansa da postanete siromašni.

 

brojevi
foto: Profimedia
  • Broj 5


Sposobni ste u svojoj profesiji. Ništa ne može da vas spreči ukoliko ste organizovani i fokusirani. Vaša vodilja je da novac treba davati kako bi se vratio.

 

  • Broj 6


Vi ste definitivno srećna osoba! Očekuje vas veliko nasledstvo i uvek ćete odnekud dobijati neki novac, uvek ćete ostvariti ono što naumite.

 

  • Broj 7


Po prirodi ste ekscentrični i željni izazova, pa se i novac ne zadržava dugo kod vas. Imate ga dosta, ali i nepažljivo trošite. Prati vas luda sreća, stoga cenite više sve što vam se događa.

 

  • Broj 8


Koliko dobar, toliko i loš. Simbol velikih dobitaka, ali i velikih gubitaka. Poruka je da morate da se pomučite za zarađeni novac i da ga ne trošite olako, što inače činite.

 

 

  • Broj 9


Vi ste veliki dobrotvor i vama novac ne predstavlja bitnu stavku u životu, to ima veze i sa tim da ga prilično lako zaradite, on prosto sam dolazi do vas.

 

 

makonda-tracker