kan, vimbldon, gala večeri...

Od prvog trenutka – s merom, ukusom & DAMA NAD DAMAMA! Ovo su SVA izdanja Jelene Đoković na crvenom tepihu u svetu

1

Još otkako je prvi put prošetala crvenim tepihom, dok je još bila obična studentkinja, do danas, kada je na čelu jedne velike fondacije, Jelena Đoković je rame uz rame sa svetskim divama (ili čak korak ispred)...

Jelena Đoković na crvenom tepihu
Jelena Đoković na crvenom tepihufoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA, EPA-EFE/Kiko Huesca, EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Na sinoćnoj dodeli Laureus nagrada u Madridu najveća zvezda bio je naš Novak Đoković, koji je proglašen najboljim sportistom planete!


Slavni Srbin osvojio je ovo priznanje po peti put i dobio aplauz svih u sali, ali na crvenom tepihu je, iako veoma elegantan, bio u drugom planu jer je koračao držeći za ruku svoju lepu suprugu Jelenu.


Direktorka Fondacije "Novak Đoković" Jelena Đoković izgledala je božanstveno u crnoj toaleti jedne poznate srpske dizajnerke, otmenoj kreaciji bez bretela i rukava koja se širi ispod grudi i pada do poda.

1 / 5 Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Ovo je samo najnovije izdanje Jelene Đoković na svetski praćenim događajima, na kojima oduševljava na crvenom tepihu, a do sada je ona uvek birala klasičnu eleganciju, jednostavne krojeve i glamur koji podseća na staru eru Holivuda.


U galeriji se prisetite njenih najlepših red carpet modnih kombinacija, od Kanskog festivala, preko gala večeri do svečanih dodela nagrada.

1 / 14 Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak pred meč u Monte Karlu

 

makonda-tracker