u trendu

Čine da sve izgleda skuplje, otmeno i ultrašik: Omiljene pantalone Ane Ivanović i Jelene Đoković morate imati u 2024.

1

Ako možete da priuštite samo jedan par pantalona u narednom periodu, neka to bude ovaj model i nećete pogrešiti

Ana Ivanović i Jelena Đoković često nose isti model pantalona
Ana Ivanović i Jelena Đoković često nose isti model pantalonafoto: anaivanovic/instagram, jelenadjokovicndf/Instagram

Proteklih nekoliko sezona obeležili su trendovi uglavnom oslonjeni na modu devedesetih i s početka dvehiljaditih, ali nam se pojavio i jedan koji će se, po svemu sudeći, zadržati još dugo.


Sve češće u modnim kombinacijama najbolje odevenih žena sveta, čak i u onim najležernijim, viđamo elegantne poslovne pantalone visokog struka i širokih nogavica, koje su omiljeni model Bele Hadid, Hejli Biber i drugih uticajnih devojaka u svetu mode.


Kada je u pitanju domaća javna scena, ovo su pantalone u kojima uglavnom viđamo Jelenu Đoković, direktorku Fondacije "Novak Đoković", i nekadašnju teniserku Anu Ivanović Švajnštajger.

1 / 5 Foto: Instagram

One su birale ovaj model pantalona u brojnim prilikama, a viđali smo ih kako ih kombinuju na razne načine: uz salonke tankih i visokih štikli, s patikama, u spoju s otmenim bluzama, običnim majicama, košuljama...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Par kvalitetnih poslovnih pantalona neutralne boje pouzdan je način da ostavite utisak i dobijete odličnu osnovu za građenje stajlinga koji ostavlja utisak i može da se nosi uz razne dezene, materijale, krojeve...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Šire i nešto duže nogavice doprinose luksuznom izgledu i imaju potencijal da se uklope u baš svaki stil i priliku, a na revijama poznatih modnih kuća za proleće i leto 2024. videli smo ih u kolekcijama brendova Rick Owens, Tom Ford, The Row, Acne Studios, naravno, Stella McCartney, Khaite, Loewe...

 

Elegantne pantalone na reviji brenda Tom Ford
Elegantne pantalone na reviji brenda Tom Fordfoto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Ipak, one nisu rezervisane samo za topliji deo godine, već se mogu nositi u svakoj sezoni i bez sumnje polako postaju basic komad za svaki ženski garderober.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kožne pantalone Rebel Vilson

 

makonda-tracker