NAJBOLJI PRIJATELJI

Zaveo je našu poznatu teniserku, pa Đokovićima stavio venčani prsten: Koji bivši sportista je KUM Novaka i Jelene?

0

Godinama su najbolji prijatelji, a ona su se i okumili, a Srbiji je bio poznat i kao dečko Ane Ivanović 

KOJI POZNATI ENGLEZ JE KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA?
KOJI POZNATI ENGLEZ JE KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš proslavljeni teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković godinama slove za par koji ima savršen brak. Oboje su veoma vredni i dok Novak trenira i takmiči se na turinirima, Jelena je posvećena deci i svom poslu u fonadaciji koja nosi njihovo prezime.

 

O njihovoj ljubavi se često pisalo i gotovo da ne postoji čovek koji ne zna kako su se oni upoznali, zavoleli i na posletku venčali, ali i dalje su malobrojni oni koji se sećaju ko je taj koji je bio njihov svedok, odnosno kum na venčanju.

 

U pitanju je nekadašnji teniser, Mark Stilitano, koji nam je poznat i kao bivši dečko naše teniserke Ane Ivanović. Budući da se zna da su Novak i Ana bili prijatelji jasno je i da ju je baš on upoznao sa Markom.

 

 

Ipak, ta ljubavna priča nije bila ona za sva vremena, par se razišao, Ana se udala za Bastijana Švajnštajgera s kojim ima troje dece, a on je takođe pronašao novu ljubav i oženio se. 

 

Iako Mark i Ana nisu opstali on je definitivno doneo sreću Novaku i Jeleni koji uspešno plove rekom ljubavi i zajedničkog života dugi niz godina. 

 

O Marku se malo toga zna, ali postoji nekoliko činjenica koje su o njemu ostale upamćene u domaćim i svetskim medijima. Naime, Mark se takođe bavio tenisom, ali nije bio ni približno uspešan kao Novak.

 

MARK STILITANO JE KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA
MARK STILITANO JE KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA foto: Instagram / markstilitano

 

Upravo zbog toga je odlučio da se posveti drugim stvarima, osnovao je firmu, i reklo bi se, mnogo bolje se snašao u biznis vodama nego u tenisu. 

 

Mark potiče iz imućne engleske porodice, a dobar deo života proveo je u Monte Karlu. Danas ima uspešnu kompaniju za izgradnju jahti, aviona i vozova i veoma je bogat. 

 

Pre 6 godina on je uplovio u brak sa ruskom manekenkom Ingom Kiseljevom, sa kojom ima sina i ćerku. Novaka i njega često možemo videti na luks destinacijama i na poznatim događajima u najboljim vip ložama.

 

Bonus video:

Novak dobija bistu i salu sa njegovim imenom u Parizu

 

makonda-tracker