opet se nešto taji?

Nije samo zbog toga što je CRNO-BELA: Fanovi Kejt Midlton u panici zbog detalja na fotografiji s njihovog venčanja

0

Mnogi su mišljenja da Palata ponovo skriva istinu 

FANOVI KEJT MIDLTON ZABRINUTI ZBOG NOVE FOTOGRAFIJE
FANOVI KEJT MIDLTON ZABRINUTI ZBOG NOVE FOTOGRAFIJE foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na dan 13. godišnjice braka princa Vilijama i Kejt Midlton, na zvaničnom profilu ovog para, objavljena je njihova fotografija sa venčanja. Prva stvar koja je odmah svima zapala za oko bilo je to što je bila crno-bela. 

 

Mnoge je od same pomisli šta bi to moglo da znači prošla jeza, ali budući da su i Kejt i Vilijam živi, poznavaoci i fanovi ovog para nastavili su da analiziraju ovu fotografiju i došli do zanimljivog zapažanja. 

 

Kako su preneli strani mediji, u pitanju je fotografija koju do sada javnost nije imala prilike da vidi. Ipak, mnogima je zapao za oko jedan veoma zanimljiv detalj. 

Naime, fanovi tvrde da na ovoj fotografiji Vilijam ne nosi sako u kojem se oženio sa Kejt. Burne rekacije javnosti nisu izostale, a mogla su se čuti pitanja poput onog zašto je ovde u crnoj, a oženio se u crvenoj uniformi, a bilo je i onih koji su primetili da je to zapravo uniforma u kojoj je Vilijam bio na Harijevom venčanju. 

 

Tokom svog venčanja princ Vilijam je nosio ceremonijalnu uniformu, dok se na fotografiji pojavio u crnoj konjičkoj svečanoj uniformi. Upravo o toj uniformi je pisao i princ Hari u svojim memoarima 'Rezerva'. Villiam je na venčanju hteo da nositi konjičku uniformu, upravo onu koju je nosio na fotografiji.

 

 

Ipak, ta želja mu se nije  ostvarila, budući da je stiglo naređenje kraljice Elizabete da se oženi u crvenoj uniformi, jer se u njoj žene oni koji su sledeći u redu da naslede tron.

 

Jedno od objašnjenja fotografije s venčanja koja je objavljena nedavno jeste da se posle venčanja Vilijam presvukao u konjičku uniformu kako bi se u njoj fotografisao i da je otuda nastala ova sporna fotografija, ali mnogima to nije dovoljno, već je samo podgrejalo sumnje da kraljevska porodica ponovo nešto skriva. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska porodica na pomolu velike krize?

 

makonda-tracker