blista

Koje prezime nosi? Kako izdržava pažnju javnosti? Supruga Petra Graša dala PRVI INTERVJU nakon VENČANJA GODINE

Nekoliko dana nakon što je rekla "da" 14 godina starijem pevaču Petru Grašu, mlada muzička zvezda gostovala je u jednoj emisiji.

foto: Instagram

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo nedavno u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Ubrzo su mediji preneli mnogo detalja o ovoj svadbi, o kojoj se u hrvatskim medijima piše kao o "svadbi godine", između ostalog i to da je mladenačka torta bila po ukusu pevačeve bivše devojke Danijele Martinović, u kakvu se haljinu mlada presvukla kasnije, uz koju pesmu su Petar i Hana prvi put zaplesali kao supružnici, zašto je Grašo pustio suze...

 


Sada smo saznali i koje je prezime Hana odabrala — dodala je muževljevo, pa je sada Hana Huljić Grašo.

 

FOTO: HRT Printscreen, Kod nas doma
FOTO: HRT Printscreen, Kod nas doma
FOTO: HRT Printscreen, Kod nas doma


Ona je pre nekoliko dana gostovala u emisiji "Kod nas doma" na TV HRT, gde je pričala o svojoj muzičkoj karijeri i odnosu s poznatim roditeljima, slavnim muzičarima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, za koje kaže da nisu popustljivi saradnici u studiju.


Uvek svom kod kuće možeš reći što nekome iz pristojnosti nećeš. Ali baš zato što kod nas nema celofana, onda sve ispadne najbolje moguće — priznala je Hana.

 


Ona se osvrnula na to što je postala popularna širom regiona i priznala da nije oduševljena time — kako ističe, nada se da će uskoro moći da izađe iz kuće i da ne dižu svi oko nje mobilne telefone kako bi je fotografisali i snimili.