krv nije voda

Godinama su sinu NAJVEĆA PODRŠKA, POZNATI su javnosti: Čime se bave i kako izgledaju RODITELJI Sergeja Trifunovića?

0

Nakon što je verio svoju devojku o Sergeju se piše u svim domaćim medijima, a retko ko zna da su mu i roditelji poznati javnosti 

RODITELJI SERGEJA TRIFUNOVIĆA SU TAKOĐE GLUMCI
RODITELJI SERGEJA TRIFUNOVIĆA SU TAKOĐE GLUMCI foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumac Sergej Trifunović iznenadio je sve nakon što je objavio da je verio svoju izabranicu Isidoru Mijanović koja je višestruko mlađa od njega. Tada je u žižu interesovanja došla njihova ljubav, ali i druge zanimljive činjenice iz života ovog vrsnog glumca.

 

Osim o njegovoj vezi, pisalo se i o njegovom prethodnom životu, a ono što je vrlo zanimljivo jeste i to da Sergej potiče iz jedne poznate porodice i da on zapravo nije jedini glumac među Trifunovićima.

 

Ono što retko ko zna jeste to da je i njegov otac glumac kojeg smo više puta imali priliku da vidimo u brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama. Jedna od onih zbog kojih ga je publika zavolela jeste uloga kurira Đoke u kultnoj seriji "Srećni ljudi".

 

 

Sergejev otac Tomislav glumačku karijeru započeo je u Kruševcu, a nastavio u užičkom pozorištu, gde je odigrao veliki broj uloga na daskama koje život znače. 

 

Sergej je pre izvesnog vremena objavio fotografiju sa svojim roditeljima i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

 

Ono što mali broj ljudi zna jeste da je osim njegovog oca i njegova majka Slobodanka imala priliku da pokaže svoje glumačko umeće.

 

Ipak, kao veoma mlada odlučila je da svoj život posveti odgajanju dece i da karijeru stavi u drugi plan. Ljubav prema glumi od oba roditelja nasledili su Sergej, ali i njegov rođeni brat, takođe glumac, Bane Trifunović.

 

Bonus video:

Sergej na premijeri filma Munje sa ocem 

 

 

makonda-tracker