porodica na okupu

Gluma im je u genima: Oca Sergeja Trifunovića znate iz serije Srećni ljudi, a majka je zbog porodice žrtvovala karijeru

0

Venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović je i dalje jedna od vodećih tema u svim medijima.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Bane Trifunović i Tihana Lazović su organizovali venčanje iz bajke o kom se i dalje priča i piše, a lepa Tihana je svojom originalnošću osvojila i goste, ali i sve one koji su imali priliku da vidi bar jednu fotografiju sa venčanja.

 

Proslavi je prisustvovao i Banetov brat, Sergej, a jedna od njegovih objava je privukla najviše pažnje i podestila nas na koga su braća Trifunović talentovana kad je gluma u pitanju.

Roditelji Sergeja i Baneta Trifunovića su poznati i pre nego što su dobili decu koja su uspešna i talentovana. Njihov otac je Tomislav Trifunović kog je proslavila uloga kurira Đoke u kultnoj seriji Srećni ljudi, a u skorije vreme mogli smo da ga gledamo u Nemanjićima, Dug moru, Koreni... Tomislav je prve pozorišne uloge odigrao u Narodnom pozorištu u Kruševcu, a zatim u užičkom pozorištu.

Banetova i Sergejeva majka, Slobodanka Trifunović, takođe je u mladosti bila talentovana glumica koja je posvetila svoj život porodici i deci i odrekla se svoje karijere. 

 

- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića - našalila se Slobodanka jednom prilikom.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Zanimljivo je da Tomislav glumi i u ostvarenju Kad porastem biću kengur, neprevaziđen film koji generacija iznova i iznova gledaju, a on se tamo ostvario u ulozi Bracinog oca, odnosno, Sergej i Tomislav u kultnom flimu igraju oca i sina.

 

makonda-tracker