istina je

Znate li koja su najčvršća prijateljstva među poznatim damama naše estrade? Sigurno nikad ne biste pomislili da se druže

1

Iako su različite njihovi odnosi su iskreni, prijateljski i puni razumevanja 

Najjača prijateljstva na srpskoj estradnoj sceni
Najjača prijateljstva na srpskoj estradnoj sceni foto: Vladimir Šporčić, Antonio Ahel/ATA Images

Srpska estradna scena je veoma bogata, a često se može čuti o sukobima koji vladaju među velikim zvezdama ili onima koje su tek u usponu. Iako ovakvih primera ima pregršt ne može se reći da nema i onih drugih, koji dokazuju da je sve stvar toga kakav je ko čovek.

 

Neke od naših najpoznatijih pevačica su veoma bliske i obožavaju da zajedno provode vreme, jedna drugoj se poveravaju i čine podršku u teškim trenucima.

 

 

One su na prvi pogled možda različite, ali svaka od njih je pronašla u onoj drugoj baš taj delić koji joj fali i tako su se stvorila prava i iskrena prijateljstva.

 

Nataša Bekvalac i Bojana Rajić Đurđević

 

Lepa Novosađanka u odličnim je odnosima sa velikim brojem koleginica i retko s kim je imala neki sukob. Postoji jedna posebna osoba među njenim prijateljicama, a to je bivša manekenka  Bojana Rajić Đurđević. Njih dve su već godinama izuzetno bliske o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije koje možemo videti na društvenim mrežama. 

 

Bojana Rajić Đurđević, Bojana Rajić, Nataša Bekvalac
foto: Instagram

Marija Šerifović i Jovana Pajić

 

Autentična i svoja Marija Šerifović je veoma interesantna domaćoj javnosti, a njeni prijatelji su ljudi koje retko viđamo u javnosti. Ipak, na spisku onih najboljih našla se i jedna njena koleginica. U pitanju je Jovana Pajić, a o tome koliko su bliske svedoči i jedna fotografija koju je Marija podelila na društvenim mrežama. Marija je organizovala pidžama parti za uzak krug svojih prijatelja među kojima se našla i Jovana. 

 

 

Jelena Tomašević i Emina Jahović

 

Prijateljstvo između ove dve prelepe dame počelo je kada su zajedno radile na pesmi  "Vertigo" koju je napisala Emina, a otpevala Jelena. Njih dve su tada shvatile da imaju mnogo sličnosti i čini se da se rodilo prijateljstvo za ceo život. Jelena i Emina se često čuju i telefonom budući da Emina često nije u Srbiji, što govori o kvalitetu njihovog odnosa i trudu koji ulažu da sačuvaju prijateljstvo koje traje već godinama. 

 

Emina i Jelena su godinama dobre prijateljice
Emina i Jelena su godinama dobre prijateljice foto: Instagram

 

Goca Tržan i Ana Kokić

 

Goca Tržan je veoma iskrena osoba i zbog toga je teško sa njom biti prijatelj godinama. Ipak, čini se da ova njena osobina prija njenoj dugogodišnjoj prijateljici, pevačici Ani Kokić. Goca je u više navrata na svom Instagramu delila njihove zajedničke fotografije, a jednom je čak poručila i da želi da njihovo prijateljstvo traje zauvek. Osim toga, osvrnula se i na svog supruga Rašu i objasnila da bi joj baš bilo teško ukoliko bi je on prevario sa Anom, jer je obožava. 

 

Prijateljstvo koje traje decenijama
Prijateljstvo koje traje decenijama foto: Instagram

 

Ceca Ražnatović i Marina Tucaković

 

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović godinama je bila u odličnim odnosima sa pokojnom Marinom Tucaković. Neke od njenih najvećih hitova napisala je upravo ona, a Ceca je s njom imala toliko detaljan odnos da je ona mogla da tačno zna šta je to što će pevačici najbolje da "legne" u muzičkom smislu. Smrt čuvenog tekstopisca bio je ogroman udarac za Cecu, koja će se večno sećati njihovog prelepog prijateljstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Dragana Mirković i Nino

 

Jedna od najvećih srpskih zvezda Dragana Mirković gotovo nikada nije bila u centru skandala zbog sukoba sa bilo kojom koleginicom. O njoj mnogi imaju samo reči hvale, a veoma dubok prijateljski odnos Dragana je imala sa čuvenim pevačem Ninom, koji je nažalost davno premiuo. Ipak, Dragana čuva uspomenu na njihovo prijateljstvo, a jednom prilikom je njihovu zajedničku fotografiju podelila i na društvenim mrežama. 

 

Osim ovih postoje još brojna prijateljstva među poznatim Srpkinjama što je dokaz da ipak rivalitet i neprijateljstvo nije nešto što je pravilo kada je srpska estradna scena u pitanju. 

Bonus video:

 

Kaća Grujić o srpskoj estradi 

 

makonda-tracker