Ljubav jača od svega

Kao na filmu: Ovo su najduži brakovi na srpskoj estradi! (FOTO)

0

Brakovi na javnoj sceni ne opstaju baš dugo, ali neki na našoj estradnoj sceni su baš uspeli i traju po nekoliko decenija.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

 

Dragan Nikolić i Milena Dravić

 

Milena Dravić
foto: Damir Dervišagić

Dragan Nikolić i Milena Dravić su se upoznali na snimanju filma Kako su se volele dve budale. U jednoj od pauza između snimanja 31. decembra 1971. godine otišli su u opštinu Vračar i venčali su se, a kumovala im je glumica Seka Sablić.

Zorica Brunclik i Ljubomir Kemiš

 

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Kemiš
foto: Damir Dervišagić

 Iako je bila dve godine starija od njega, Kemiš se ipak zaljubio u Zoricu. U to vreme se pričalo po kuloarima da je ona kriva za razdor braka Kemiša i Vesne Zmijanac, međutim to nije istina. Uprkos svim pričama, Zorica i Kemiš i dan danas uživaju u skladnom bračnom životu.

- Vesnu Zmijac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubav - izjavila je Zorica u emisiji Iz profila na Grand televiziji.

Lepa Brena i Slobodan Živojinović

 

Lepa Brena, Boba Živojinović, Slobodan Boba Živojinović
foto: Youtube Printscreen

Zvezda narodne muzike i uspešni teniser bivše Jugoslavije upoznali su se u novogodišnjoj noći 1988. godine, a venčali se nakon četiri godine zabavljanja na svadbi decenije u hotelu Interkontinental u Beogradu 7. decembra 1991. Brena i Boba će proslaviti 24. godinu braka u kojem imaju dvoje dece!

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: Damir Dervišagić


Dragana Mirković se Toniju zaklela na večnu ljubav pre 14 godina, ona je tada odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Pevačica je mir pronašla u Beču, gde uživa u svakodnevnim stvarima i lepim porodičnim trenuctima. Njih dvoje imaju dvoje dece.

 

makonda-tracker