kakva slučajnost

U ISTIM HALJINAMA na istom mestu! Jelena Tomašević i ministarka Đedović imaju identičan modni ukus

0

Iako je za većinu dama prava noćna mora da se na istom mestu nađe neko identično odeven kao one, pevačica i ministarka su na različite načine stilizovale svoje odevne kombinacije

Jelena TOmašević i Dubravka Đedović pojavile su se isto odevene
Jelena TOmašević i Dubravka Đedović pojavile su se isto odevenefoto: Dusan Milenkovic/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages

Pevačica Jelena Tomašević nastupila je sinoć u Botaničkoj bašti "Jevremovac" u Beogradu, a za ovu priliku odabrala je vrlo efektnu odevnu kombinaciju u svom stilu.


Nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji odabrala je belu čipkanu haljinu, vrlo romantičan model čiji gornji deo čini korset, dok se suknja širi već od struka u obliku zvona.


Ovaj nežna i ženstvena haljina ostavila je snažan utisak, posebno u kombinaciji s kratkom kožnom jaknom, što je spoj koji Jelena Tomašević obožava.

 

1 / 5 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages


Međutim, ono što sigurno nije očekivala jeste da će u prvom redu neko – i to vrlo zapažen – nositi istu haljinu! U pitanju je ministarka rudarstva i energetika Dubravka Đedović.


Političarka je na koncert stigla u pratnji verenika Damira Handanovića, inače poznatog kompozitora i direktora CEBEF-a, a i ona je odabrala isti model midi-haljine prekriven čipkom.

 

Dubravka Đedović i Damir Handanović na koncertu Jelene Tomašević
Dubravka Đedović i Damir Handanović na koncertu Jelene Tomaševićfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Za razliku od Jelene, gospođa Đedović nije ponela kaiš, a za ovo sveže letnje veče odlučila je da upotpuni svoj stil jednostavnoim krem ogrtačem.


Takođe, razlikuje se i njihov izbor obuće: dok je Jelena Tomašević nosila crne salonke, ministarka je ponela bele sandale s tankom štiklom.

 

 

BONUS VIDEO Jelena Tomašević na koncertu Bočelija u Abu Dabiju


 

makonda-tracker