prelepi

Drže se za ruke, zaljubljeno se gledaju: Ministarka Dubravka Đedović prvi put u javnosti s dečkom Damirom Handanovićem

0

Uživali su slušajući odličnu muziku u centru Beograda 

foto: Milos Tesic/ATAImages
foto: Milos Tesic/ATAImages

Na koncertu naše poznate pevačice Jelene Tomašević koji je održan večeras u Beogradu imali smo prilike da vidimo ministarku Dubravku Đedović u pratnji svog novog emotivnog partnera Damira Handanovića, kompozitora i direktora CEBEF-a.

 

Nedavno je u javnosti osvanula vest da će se Dubravka, ministarka rudarstva i energetike udati za Damira Handanovića, koji je, prema pisanju medija, savršeno prihvatio njenu decu iz prvog braka.

 

Oni su se večeras zajedno pojavili na koncertu, držali su se za ruke, a ona cele večeri nije skidala osmeh s lica. 

 

 

Čini se da su veoma srećni i uzbuđeni zbog svega što im predstoji, a o njihovoj ljubavi svedoči i sjaj u njihovim očima koji su večeras svi primetili.

 

Da podsetimo,  Handanović potiče iz muzičke porodice, pošto se i njegov otac bavio istim poslom. Komponovao je hitove za stariju ekipu estradnih umetnika, pa je tako Damir imao od koga da nauči tajne zanata.

 

Dubravka i Damir uživali su na koncertu Jelene Tomašević
Dubravka i Damir uživali su na koncertu Jelene Tomašević foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

Domaći mediji su preneli da su se Damir i Dubravka upoznali poptuno slučajno na jednom događaju, a posle samo nekoliko dana poznastva on je znao da će jednog dana živeti zajedno.

 

Dubravka Đedović ima četvoro dece, dvoje usvojene i dvoje biološke, i Handanović nije imao nikakav problem da ih prihvati. Kako su preneli mediji danas, Damir je imao veliku tremu kada je zaprosio Dubravku, iako je znao da će pristati.

 

Ukoliko mislite da ministri ne znaju dobro da se zabave, pogledajte kako to radi Danica Grujičić.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker